Φτιάξε τους γλουτούς που ονειρεύεσαι με αυτές τις κινήσεις της Shakira

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Φτιάξε τους γλουτούς που ονειρεύεσαι με αυτές τις κινήσεις της Shakira

Γιατί η Shakira ξέρει

Εντάξει μπορεί το γεγονός πως είναι Οκτώβρης να σε κάνει να πιστεύεις πως είναι πολύ νωρίς για να ξεκινήσεις εντατική γυμναστική και προπόνηση και ίσως κάπου κατά βάθος να συμφωνούμε μαζί σου, όμως δεν λέει και να επαναπαυτείς πλήρως και να ξεκινήσεις μετά από μήνες.

Μπορείς πάντα –αν δεν θες να πας γυμναστήριο- να κρατάς τον εαυτό σου και το σώμα σου σε φόρμα απλά και μόνο χορεύοντας. Στο YouTube μπορείς να βρεις πολλά τέτοια βίντεο που θα σε εμπνεύσουν, μπορείς όμως και να κάνεις δικές σου ασκήσεις συνοδεύοντας τις από την αγαπημένη σου μουσική. Και ποια άλλη θα μπορούσε να είναι κατάλληλη για κάτι τέτοιο εκτός από τη Shakira;

Αν ξέρεις την μουσική της και τα τραγούδια της, ξέρεις πως έχει αρκετά, τόσο χορευτικά που θα κουραστείς να κουνάς τους γοφούς σου. Ξέρουμε, ο στόχος είναι να αντιγράψεις έστω και λίγο της κινήσεις της Shak –μα πως κουνιέται έτσι αυτή η γυναίκα-, αλλά και να μην τα καταφέρεις η προσπάθεια μετράει.

Γι’ αυτό λοιπόν κι εμείς για να σε βοηθήσουμε συγκεντρώσαμε 5 από τα πιο χορευτικά της κομμάτια που θα σε κάνουν να ιδρώσεις.











Και που ξέρεις με τόση προπόνηση ίσως είσαι τυχερή και κερδίσεις ένα ταξίδι για την Βαρκελώνη και το secret concert της Shakira που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Νοεμβρίου.

Μπες στο παρακάτω link και… καλή επιτυχία.

https://chats.viber.com/queen.gr/en