Οι 6 κανόνες της Kate Hudson για ένα υγιές και όμορφο σώμα

Οι 6 κανόνες της Kate Hudson για ένα υγιές και όμορφο σώμα

Η σταρ αποκαλύπτει τα fitness μυστικά της.

Η Kate Hudson, μια από τις πιο καλογυμνασμένες stars του Hollywood, μιλάει στη βρετανική Vogue για τους 6 βασικούς fitness κανόνες που διέπουν τη ζωή της και χάρη στους οποίους έχει, στα 38 της, ένα όχι μόνο όμορφο, αλλά και υγιές σώμα.

Κανόνας #1: Βρες ένα είδος άσκησης που πραγματικά σου αρέσει
Τι προτιμάει η ίδια; «Προσωπικά, είμαι άνθρωπος του pilates. Το λατρεύω. Είναι τόσο ολιστικό είδος γυμναστικής. Όσο για την αερόβια άσκηση, μπορεί να δοκιμάζω κατά καιρούς τα πάντα, αλλά πάντα επιστρέφω στο dance cardio».


https://www.instagram.com/p/Be9BgK7A4ob/

Κανόνας #2: Γίνε ανταγωνιστική
Ένα στοιχείο που η ίδια έμαθε, ασχολούμενη για αρκετά χρόνια με το ποδόσφαιρο. «Όταν ήμουν μικρή, έπαιζα ποδόσφαιρο. Ήταν κάτι με το οποίο ήθελα να ασχοληθώ και μεγαλώνοντας» λέει. Σήμερα, ο ανταγωνισμός και η ανάγκη της να γίνεται καθημερινά καλύτερη εξακολουθούν να την εμπνέουν για να συνεχίζει να ασκείται.

Κανόνας #3: Βρες λύσεις όταν ταξιδεύεις.
«Προσπαθώ να γυμνάζομαι όταν ταξιδεύω. Πάντα βρίσκω κάτι να κάνω. Υπάρχουν τόσα apps με τα οποία μπορείς να κάνεις σύντομες προπονήσεις, όπως για παράδειγμα 5 λεπτά με ασκήσεις χεριών».

Κανόνας #4: Βρες κίνητρο
Ξέρουμε όλοι πως η άσκηση είναι σωτήρια για την υγεία μας, ωστόσο, όπως η Hudson εξηγεί, μερικές φορές χρειαζόμαστε και πιο «ρηχά» κίνητρα για να γυμναστούμε, όπως για παράδειγμα, νέα αθλητικά ρούχα. «Είναι ωραίο να έχεις κάτι καινούργιο που ανυπομονείς να φορέσεις. Σε κρατά σε εγρήγορση».


https://www.instagram.com/p/BgAITFOgw_G/

Κανόνας #5: Δώσε σημασία στην πεπτική σου υγεία
«Υπάρχει τόση πολλή ενημέρωση, τόσες πολλές πληροφορίες που μπορούμε να εκμεταλλευτούμε σήμερα. Για παράδειγμα, τα προβιοτικά. Πιστεύω ότι όλοι πρέπει να λαμβάνουν προβιοτικά. Πρέπει να δίνουμε στο έντερό μας πράγματα που του κάνουν καλό και να το βοηθάμε να απαλλαγεί από όσα δεν χρειάζεται».

Κανόνας #6: Φρόντισε να «γυμνάζεις» ακόμα και την επιδερμίδα σου
Πώς; Με τακτικά μασάζ προσώπου, που μπορείς να κάνεις ακόμα και μόνη σου, στο σπίτι: «Λατρεύω το μασάζ προσώπου αλλά είναι δύσκολο να βρεις μέρη όπου το προσφέρουν. Στα περισσότερα spa απλώς το συμπεριλαμβάνουν για λίγα λεπτά σε θεραπείες προσώπου. Αλλά εγώ θέλω αποκλειστικά το μασάζ, οπότε το κάνω στο σπίτι μου! Έχω πάρει ένα σωρό εργαλεία και πολλές φορές, όταν ο γιος μου διαβάζει τα μαθήματά του, εγώ απλώς κάθομαι δίπλα του και κάνω μόνη μου μασάζ».

Δες ακόμα: Τελικά, τι πραγματικά τρώνε τα μοντέλα της Victoria's Secret και είναι έτσι;