Barre Home Workout: Ένα τέλειο 11λεπτο πρόγραμμα γυμναστικής για σήμερα!

Barre Home Workout: Ένα τέλειο 11λεπτο πρόγραμμα γυμναστικής για σήμερα!

Ιδανικό για να κλείσεις την εβδομάδα.

Υπάρχουν μέρες που έχεις όρεξη να «λιώσεις» στη γυμναστική, παρακολουθώντας ένα μάθημα spinning, χορεύοντας, κάνοντας σχοινάκι ή γρήγορες και έντονες κυκλικές προπονήσεις.

Υπάρχουν όμως και οι μέρες που προτιμάς πιο ήπιες μορφές άσκησης – και οι Παρασκευές είναι σίγουρα τέτοιες. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να κάνεις μια πολύ αποτελεσματική προπόνηση!

Το barre, η αγαπημένη προπόνηση των Αγγέλων της Victoria’s Secret αλλά και πολλών stars, είναι ιδανικό για αυτές τις μέρες. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για ένα ασκησιολόγιο εμπνευσμένο από τις προπονήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης των μπαλαρίνων, για «μακριά», δυνατά και καλλίγραμμα άκρα.

Σήμερα, σου προτείνουμε ένα πρόγραμμα που ξεκινά με κάποιες στάσεις yoga και συνεχίζει με ασκήσεις barre σε στρώμα, οι οποίες γυμνάζουν πόδια, γλουτούς και κοιλιακούς. Διαρκεί περίπου 11 λεπτά. Είναι όσο ακριβώς χρειάζεσαι για να νιώσεις πιο δυνατή και αναζωογονημένη!

Extra tip: Δεν χρειάζεται καν να φορέσεις τα αθλητικά σου παπούτσια. Είναι καλύτερο αν το κάνεις με γυμνά πόδια! Το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα στρωματάκι.



Δες ακόμα: 5 tricks που θα σε βοηθήσουν να τρως πιο υγιεινά