Τελικά δεν ωριμάζουν ποτέ!

Τελικά δεν ωριμάζουν ποτέ!

H Μαριάννα Γεωργαντή μοιράζεται σκέψεις της μαζί μας

Όντως είναι αλήθεια αυτό που λένε πως οι άντρες μένουν πάντα παιδιά! Και αυτό αποδεικνύεται από την συμπεριφορά τους!


Με το που κάνουν κάτι λάθος κρύβονται και δεν το παραδέχονται ποτέ, αλλά με ελιγμούς και έχοντας ως όπλο την αδυναμία μας μπροστά τους, ρίχνουν την ευθύνη σε εμάς!


Όταν νιώθουν κάτι δυνατό φοβούνται να εκφραστούν γιατί δύσκολα αντέχουν την απόρριψη. Και αν την βιώσουν ίσως τότε να σε κυνηγήσουν μέχρι τέλους, γιατί τα παιδιά δεν έχουν μάθει να χάνουν! Απλά εσύ πρέπει να βρεις τη δύναμη να αντισταθείς σε αυτά τα μάτια, να μη λυγίσεις και να το παίξεις δύσκολη. Ξέρω δύσκολο!

48aeea489832b8bbe04924550f2e62eb 9cd62


Και βέβαια τα παιδάκια έχουν ένα κύριο χαρακτηριστικό. Το πείσμα! Έτσι και οι άνδρες, έχουν ένα πείσμα Θεέ μου που, ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα, αν θέλουν κάτι πολύ κανείς δεν τους αλλάζει γνώμη.


Όμως έχουν και μια αθώα πλευρά. Τους αρέσουν οι αγκαλίτσες, τα φιλάκια, τα χαδάκια και φυσικά τα παιχνίδια. Θέλουν να είναι το κέντρο της προσοχής, να τους παίρνουμε από το χεράκι και να πηγαίνουμε βόλτα. Και πριν κοιμηθούν να τους χαϊδεύουμε στο κεφάλι ενώ αυτοί έχουν κουλουριαστεί στην αγκαλιά μας.


Και ΠΡΟΣΟΧΗ, μη δώσουμε περισσότερη σημασία σε άλλον γιατί από παιδάκια μεταμορφώνονται σε τίγρεις που μέσα τους κυλάει η ζήλεια! Για αυτό μην ξεχνάτε, δεν έχουμε να κάνουμε πάντα με σκληρούς άντρες, αλλά και με μικρά παιδάκια.

Από τη Μαριάννα Γεωργαντή

«Εχεμύθεια»