Μικρόβια στη χώρα των θαυμάτων

Μικρόβια στη χώρα των θαυμάτων

 Όταν ήμουν μικρή, λάτρευα το παραμύθι της Αλίκης στη Χώρα των Θαυμάτων, κυρίως εκεί που η Αλίκη μπαίνει σ’ ένα δωμάτιο που μοιάζει να προορίζεται για γίγαντες!

Ακόμη και σήμερα καμιά φορά βλέπω στον ύπνο μου τις εικόνες – το τεράααααστιο χερούλι της πόρτας, τις θεόοοορατες καρέκλες. Κι όχι μόνο τις βλέπω αλλά τις ζω κιόλας, καθώς προσπαθώ να δω τον κόσμο μέσα από τα μάτια του απίθανου 3χρονου πιτσιρικά μας και να φανταστώ πόσο γιγάντιος του φαίνεται!

Photo 8

Μόνο που όταν τον σκέφτομαι έτσι μικροσκοπικό, να παίζει με τις ώρες κάτω από το τραπέζι της κουζίνας ή πίσω από τις κουρτίνες, συνειδητοποιώ πόσο τυχερή είμαι που έχω την KLINEX. Μόνο εκείνη ξέρει πώς να καθαρίσει υγιεινά τους χώρους του σπιτιού και να αφήσει το παλικαράκι μου να παίζει στη χώρα των θαυμάτων του, προστατευμένο από μικρόβια.

Για τη γενική καθαριότητα και απολύμανση, λόγου χάρη, υπάρχει η Χλωρίνη® KLINEX Ultra. Για τα παιχνίδια στο πάτωμα και για καθημερινή απολύμανση χωρίς χλώριο υπάρχουν τα Καθαριστικά Πατώματος, ενώ για τις επιφάνειες της κουζίνας και του μπάνιου χρησιμοποιώ τα KLINEX spray 4 σε 1 Κουζίνα ή Μπάνιο.

PACKSHOT

Έτσι ο μικρούλης μου μπορεί να παίζει με ασφάλεια στη «χώρα των θαυμάτων» του, ενώ για μένα, το θαύμα της υγιεινής καθαριότητας το κάνει η KLINEX!