Μια οδοντόκρεμα θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπεις το βούρτσισμα των δοντιών

Μια οδοντόκρεμα θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπεις το βούρτσισμα των δοντιών

Το βούρτσισμα των δοντιών σου ως σήμερα μπορεί να το έβλεπες διεκπεραιωτικά. Μάλλον δεν είχες σκεφτεί πως μπορεί να υπάρχει μια ολόκληρη φιλοσοφία πίσω του και πίσω από τη δύναμη του σάλιου στο στόμα σου. Κι όμως, το σάλιο είναι ένα μικρό θαύμα!

Το σάλιο μας είναι ένα φυσικό σύστημα άμυνας, που χρησιμοποιεί ένζυμα και πρωτεΐνες για να προστατεύει το στόμα από τα προβλήματα των δοντιών. Βασίζεται σε λεπτές ισορροπίες ανάμεσα σε αυτά τα ένζυμα και τις πρωτεΐνες η οποία, όταν διαταράσσεται, αφήνει το στόμα μας απροστάτευτο. Στόχος μας λοιπόν πρέπει να είναι ναι μεν η διατήρηση της υγιεινής του στόματός μας αλλά και η διατήρηση αυτών των λεπτών ισορροπιών. Σε αυτό έρχεται να συμβάλλει ηοδοντόκρεμα Zendium!

Πως; Η Ζendium λειτουργεί σε αρμονία με το στόμα αφού «συνεργάζεται με το σάλιο». Εμπνευσμένη από τους μηχανισμούς φυσικής άμυνας του στόματος και του σάλιου, περιέχει ένζυμα και πρωτεΐνες ίδια με αυτά που χρησιμοποιεί το σάλιο μας για να καταπολεμά τα βακτήρια, τα οποία προκαλούν οδοντική πλάκα. Όλα αυτά τα καταφέρνει χάρη στην πρωτοποριακή της σύνθεση που είναι βασισμένη στην βιοεπιστήμη.

Βλέπεις,η Zendium δεν στοχεύει στην επίλυση οδοντικών προβλημάτων. Αντίθετα ενισχύει το στόμα με σκοπό την πρόληψη τους. Είναι μια διαφορετική προσέγγιση, που ξεκινάει από την ενδυνάμωση του ίδιου του στόματος απέναντι στα οδοντικά προβλήματα.

Και όλα αυτά συνθέτουν και σε διαφορετική αίσθηση βουρτσίσματος, που δεν αλλοιώνει την αίσθηση της γεύσης. Αυτό συμβαίνει γιατί περιέχει ήπια συστατικά: έναν πολύ ήπιο παράγοντα δημιουργίας αφρισμού και ήπιες γεύσεις. Δεν έχεις παρά να κάνεις το τεστ με την πορτοκαλάδα για να το διαπιστώσεις...Πιες ένα χυμό πορτοκάλι αφού βουρτσίσεις τα δόντια σου. Αρκετές κοινές οδοντόκρεμες κάνουν το χυμό να έχει πικρή γεύση. Αν πλύνεις τα δόντια σου με Zendium όμως, ο χυμός θα έχει τη γεύση που περιμένεις!

final

Ανακάλυψε λοιπόν την οδοντόκρεμα Zendium που σου ταιριάζει, από τις 4 εκδοχές: τη Zendium Complete Protection για ολοκληρωμένη προστασία των δοντιών και της στοματικής κοιλότητας, τη Zendium Fresh για ιδιαίτερη αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας, η Zendium Gentle Whitening που βοηθά στην αποκατάσταση της φυσικής λευκότητας των δοντιών, σέβοντας τον σμάλτο και τη Zendium Sensitive, ειδικά σχεδιασμένη για όσους έχουν ευαίσθητα δόντια. Έχει επίσης και 2 παιδικές: μια για παιδιά από 1-6 ετών και μια για παιδιά άνω των 7 καθώς και 4 διαφορετικές οδοντόβουρτσες.

150219 Zendium Images 06

Λοιπόν; Θα αφήσεις την Zendium να αλλάξει τον τρόπο που έβλεπες ως σήμερα το βούρτσισμα των δοντιών σου;