Positively Relaxed: Σκέψου θετικά και όλα τα καλά θα έρθουν!

Positively Relaxed: Σκέψου θετικά και όλα τα καλά θα έρθουν!

Υπάρχει κάτι χειρότερο από το πρωί της Δευτέρας στο γραφείο; Υπάρχει και είναι το… μεσημέρι της Δευτέρας. Όταν το ρολόι πλησιάζει 15.00 και εσύ ξέρεις ότι έχεις ακόμη αρκετές ώρες δουλειάς μπροστά σου, αλλά την ίδια στιγμή, η πίεση της ημέρας και η κούραση έχουν ήδη αρχίσει να επιδρούν αρνητικά στον οργανισμό σου.

Σε μια παρόμοια κατάσταση βρεθήκαμε την περασμένη εβδομάδα στο γραφείο… Πράγματι, έπειτα από μια σημαντική σύσκεψη, αισθανθήκαμε ότι η ενέργεια μας εγκατέλειπε, αλλά η ένταση παρέμενε εκεί!

Λίγο προτού παραδοθούμε σε αυτή τη… δίνη των αρνητικών συναισθημάτων, η Κατερίνα άνοιξε την τσάντα της και έβγαλε από μέσα ένα μπλε και ομολογουμένως όμορφο κουτάκι. Στη συνέχεια κάθισε αναπαυτικά στην καρέκλα της και άρχισε να πίνει το… Tranquini.

«Χαλαρώστε και σκεφτείτε θετικά», μας είπε και εμείς την κοιτάξαμε γεμάτες απορία, προσπαθώντας να καταλάβουμε πώς από το ένα λεπτό στο άλλο, η καλή μας φίλη και συνάδελφος «μεταμορφώθηκε» σε έναν μικρό… Βούδα.

Λίγα λεπτά αργότερα μάθαμε ότι η απάντηση στο ερώτημα μας «κρυβόταν» στο φυσικό αναψυκτικό τόνωσης και χαλάρωσης, που είχε βάλει στη ζωή της.

Αποφασίσαμε, λοιπόν, να δοκιμάσουμε κι εμείς το Tranquini, το οποίο αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή τη στιγμή είναι το No1 relaxation drink σε 30 χώρες του κόσμου. Τυχαίο; (όχι!).

gtjgyj

Tranquini όπως λέμε… Tranquility: Βάζεις στοίχημα;

Όπως μας είπε, το εναλλακτικό αυτό αναψυκτικό είναι ένα ποτό ευεξίας εμπνευσμένο από τη Φύση, το οποίο μπορεί να μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε κάθε κατάσταση με θετική σκέψη και να δούμε τα πράγματα από μια πιο ήρεμη οπτική γωνία.

«Μάλιστα», απαντήσαμε εμείς και κοιταχτήκαμε. «Θα μας βοηθήσει το ποτό αυτό εμάς που νιώθουμε κάθε μέρα ότι το άγχος μας “τρώει” και μάταια ψάχνουμε τρόπους για να καταπολεμήσουμε το στρες;», διερωτηθήκαμε.

Τελικά αποφασίσαμε να βάλουμε στοίχημα για να δούμε αν μπορούμε να περάσουμε κι εμείς μια εβδομάδα χωρίς άγχος. Ναι, θα είμαστε ήρεμες, ό,τι κι αν συμβαίνει γύρω μας, δεν θα ταραζόμαστε εύκολα, δεν θα μας πιάνει πανικός και θα φροντίζουμε περισσότερο τον εαυτό μας. Με λίγα λόγια, θα είμαστε Positively Relaxed. Τι συνέβη; Τα καταφέραμε και μάλιστα, πολύ πιο εύκολα απ’ ό,τι περιμέναμε.

Positively Relaxed; ΝΑΙ!

Έπρεπε, όπως φαίνεται, να φτάσουμε στην ηλικία των… 30 ετών για να κατανοήσουμε την έννοια του Positively Relaxed, την οποία και πρεσβεύει το φυσικό αναψυκτικό που δοκιμάσαμε. Πρόκειται για την αντιμετώπιση κάθε κατάστασης με θετική σκέψη. Χαλαρώνοντας και βλέποντας τα πράγματα από μια αισιόδοξη οπτική γωνία, μπορούμε να μειώσουμε τα επίπεδα του στρες στον οργανισμό μας. Γιατί όταν σκεφτόμαστε θετικά, τα καλύτερα έρχονται!

yuy

Relax. Be Positive. Good Happens!

Επειδή, λοιπόν, το Tranquini μας έκανε καλό, αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας όλες τις πληροφορίες γύρω από το ξεχωριστό αυτό relaxation drink, αφού ξέρουμε ότι πιθανότατα χρειάζεστε κι εσείς μια «πηγή» τόνωσης, ηρεμίας και ευεξίας μέσα στη δύσκολη και απαιτητική καθημερινότητά σας. Άλλωστε, είναι γεγονός ότι οι υποχρεώσεις δεν αρχίζουν και τελειώνουν στο γραφείο! Δουλειές στο σπίτι, επαγγελματικά ραντεβού, γυμναστήριο και κάθε είδους προσωπικές υποχρεώσεις «γεμίζουν» την κάθε μέρα μας και κάνουν «ασφυκτικό» το εβδομαδιαίο πρόγραμμά μας. Το πρόβλημα είναι ότι όταν βρίσκουμε λίγο χρόνο για να ηρεμήσουμε, δυσκολευόμαστε να χαλαρώσουμε διότι πολύ απλά το κεφάλι μας είναι έτοιμο να «σπάσει» και έχουμε μέσα μας πολλή ένταση και φυσικά, στρες!



Ευεξία και τόνωση με τη βοήθεια της φύσης

Οι ευεργετικές ιδιότητες πολλών βοτάνων είναι ευρέως γνωστές! Το πράσινο τσάι, το χαμομήλι, το μελισσόχορτο και η λεβάντα, μπορούν να βοηθήσουν τον οργανισμό να χαλαρώσει. Μεταξύ άλλων, θα του χαρίσουν πνευματική διαύγεια και θα τον τονώσουν, χωρίς να του προκαλέσουν υπνηλία! Όλα αυτά τα φυσικά συστατικά μαζί με φυσικό ανθρακούχο νερό από τις Αυστριακές Άλπεις, περιέχονται στο Tranquini, το οποίο δεν περιέχει συντηρητικά. Εμείς λατρέψαμε το Tranquini Green Tea Twist με πράσινο τσάι και το Tranquni Mixed Berries με φρούτα του δάσους, φυσικά τονωτικά και χαλαρωτικά με χαμηλή περιεκτικότητα σε σάκχαρα και δεν επιβαρύνει τον οργανισμό με περιττές θερμίδες. Αν κάνετε δίαιτα αξίζει να σας ενημερώσουμε ότι υπάρχει και το Tranquini Zero που περιέχει το φυσικής προέλευσης γλυκαντικό από το φυτό stevia.

Σκέψου θετικά γιατί τα καλύτερα έρχονται! Πάρε μερικές βαθιές ανάσες και πιες το relaxation drirk σου! Tranquini!

rtgfvgty