Πώς τα καταφέρνει όλα η μαμά μου και με το χαμόγελο στα χείλη και εγώ δεν αντέχω να κάνω τίποτα;

Πώς τα καταφέρνει όλα η μαμά μου και με το χαμόγελο στα χείλη και εγώ δεν αντέχω να κάνω τίποτα;

Όσα χρόνια και αν περάσουν δεν σταματούν να μας φροντίζουν με τον καλύτερο τρόπο. Είναι δίπλα μας και «τρέχουν» για εμάς, που όσο μικρές ή μεγάλες και αν είμαστε, παραμένουμε πάντα η πρώτη τους προτεραιότητα. Μοιάζουν ακούραστες και μας κάνουν να απορούμε πώς καταφέρνουν να ανταποκριθούν στις ατελείωτες καθημερινές υποχρεώσεις και να διατηρούν το χαμόγελό τους ανεξίτηλο…

Η μέρα τους είναι πάντα γεμάτη και το πρόγραμμά τους ιδιαίτερα βεβαρυμμένο. Μπορεί ακόμα να εργάζονται ή να έχουν πάρει σύνταξη, αλλά διαρκώς βρίσκουν κάτι νέο να κάνουν. Άλλωστε, όπως ξέρεις καλύτερα και η ίδια, οι δουλειές του σπιτιού δεν τελειώνουν… ποτέ! Και μπορεί να δυσκολεύεσαι να τα προλάβεις όλα και να γκρινιάζεις διαρκώς, αλλά οι «σούπερ μαμάδες» είναι ασταμάτητες. Η όρεξή τους και η ενέργειά τους είναι ανεξάντλητες.

Μαγειρεύουν, διατηρούν το σπίτι στην εντέλεια, τρέχουν σε εξωτερικές δουλειές και υποχρεώσεις, βρίσκουν χρόνο για να περιποιηθούν τον εαυτό τους, αλλά και να φροντίσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Είναι δραστήριες και σε αντίθεση με εμάς, δεν βρίσκουν δικαιολογίες και δεν χάνουν τα μαθήματα στο γυμναστήριο, το τρέξιμο ή το απογευματινό τους περπάτημα.

Φυσικά, με τόσες δραστηριότητες, μην πιστέψεις ότι δεν αντιμετωπίζουν και αυτές τα δικά τους προβλήματα. Η συνεχής κίνηση και επιβάρυνση των αρθρώσεων, η ηλικία και σε πολλές περιπτώσεις οι κληρονομικοί παράγοντες ή η εμμηνόπαυση, οδηγούν συχνά σε προβλήματα με τις αρθρώσεις, όπως είναι η οστεοαρθρίτιδα. Πρόκειται για φθορά του χόνδρου που καλύπτει τις επιφάνειες των οστών στις αρθρώσεις για να διευκολύνει την κίνηση.

Μικρά μυστικά για να της δείξεις εσύ το ενδιαφέρον σου αυτή τη φορά!

Εάν έχεις διαπιστώσει ότι η μητέρα σου αντιμετωπίζει προβλήματα με τις αρθρώσεις της, παρακάτω μπορείς να βρεις μερικά μικρά μυστικά για να μοιραστείς μαζί της ώστε να βελτιώσει την καθημερινότητά της!

osteoaid queengr

Άσκηση. Η άσκηση βοηθά στο να δυναμώσουν οι μύες γύρω από την άρθρωση που πάσχει. Το κολύμπι είναι η ιδανική άσκηση, ωστόσο και το περπάτημα αποτελεί μια καλή λύση όταν εντάσσεται συστηματικά στο καθημερινό πρόγραμμα.

Διατροφή. Η διατροφή είναι πολύ σημαντική σε κάθε ηλικία. Μια ισορροπημένη διατροφή και ένας τακτικός έλεγχος βάρους θα βοηθήσουν τη μητέρα σου να αντεπεξέρχεται πιο εύκολα στις καθημερινές της δραστηριότητες. Μήπως να προσπαθήσεις να την παροτρύνεις να επισκεφθείτε παρέα έναν διατροφολόγο; Σίγουρα θα της δώσει εύκολες και έξυπνες λύσεις, προσαρμοσμένες αποκλειστικά στις ανάγκες της.

Συμπληρώματα διατροφής. Υπάρχουν και κάποια ειδικά συμπληρώματα διατροφής που μπορούν να βοηθήσουν. Ανάμεσά τους, όμως, ξεχωρίζει με διαφορά το SUPERFOODS® OSTEOAID. Αποτελεί ένα νέο συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει το μοναδικό φυσικό συστατικό ΝΕΜ® (Natural Eggshell Membrane) που έχει φέρει την επανάσταση στην αντιμετώπιση των προβλημάτων των αρθρώσεων.

To ΝΕΜ® προέρχεται από πατενταρισμένη, υψηλής ποιότητας ειδική επεξεργασία της μεμβράνης από το κέλυφος του αυγού. Αποτελεί μοναδικό συνδυασμό από φυσική θειϊκή χονδροϊτίνη, κολλαγόνο, υαλουρονικό οξύ, γλυκοζαμίνη σε μορφή και αναλογίες κατάλληλες, ώστε να είναι αξιοποιήσιμες σε σημαντικό βαθμό από το ανθρώπινο σώμα. Για πρώτη φορά τα ευεργετικά αποτελέσματα στην υγεία των αρθρώσεων τεκμηριώνονται από κλινικές μελέτες.

Συμβάλλει σημαντικά στην ανακούφιση από τον πόνο, οδηγώντας μάλιστα στη μείωση της χρήσης αναλγητικών, όπως αποδεικνύεται από τις μελέτες. Ταυτόχρονα συντελεί στη μείωση της δυσκαμψίας, βελτιώνοντας αισθητά το εύρος της κίνησης. Μία μόνο κάψουλα SUPERFOODS® OSTEOAID την ημέρα αρκεί για να νιώσει τα αποτελέσματα σε 7-10 ημέρες!

Έτσι, η μαμά σου μπορεί να ανταποκριθεί στις καθημερινές της υποχρεώσεις, χωρίς ενοχλήσεις και να παραμένει χαρούμενη και δραστήρια όσα χρόνια και αν περάσουν!