Γυναίκες Γεμάτες Ενέργεια! Μα πώς τα Καταφέρνουν;

Γυναίκες Γεμάτες Ενέργεια! Μα πώς τα Καταφέρνουν;

Οι εκκρεμότητες όμως δεν περιμένουν και γι’ αυτό πρέπει να ανεβάσουμε τους ρυθμούς μας και να γεμίσουμε ξανά τις μπαταρίες μας! Πώς μπορούμε να το κάνουμε αυτό;

Οι έντονοι και απαιτητικοί ρυθμοί ζωής, οι εξαντλητικές δίαιτες στις οποίες συχνά υποβάλλουμε τον εαυτό μας, η ελλιπής ή κακή διατροφή, το στρες και η ένταση που βιώνουμε καθημερινά, αλλά ακόμα και κάποια ίωση που μπορεί να περάσουμε, αποτελούν όλα λόγους εξάντλησης του οργανισμού, μειωμένης αντίστασης και κούρασης. Οι δυνάμεις μας μας εγκαταλείπουν, η ζωτικότητα χάνεται, η ενέργεια εξαφανίζεται. Οι εκκρεμότητες όμως δεν περιμένουν και γι’ αυτό πρέπει να ανεβάσουμε τους ρυθμούς μας και να γεμίσουμε ξανά τις μπαταρίες μας! Πώς μπορούμε να το κάνουμε αυτό;

Σίγουρα χωρίς να περιορίσουμε τις εξόδους μας, τις δραστηριότητές μας, τις συνήθεις μας και να κάτσουμε στο σπίτι μπροστά από μια τηλεόραση σπαταλώντας το χρόνο μας.

Αρχικά θα πρέπει να ακολουθήσουμε μια ισορροπημένη διατροφή. Να εντάξουμε στην καθημερινότητά μας φρούτα, λαχανικά και αρκετό νερό! Να μειώσουμε την πρόσληψη άλατος και να αντικαταστήσουμε τα ζωικά και φυτικά έλαια. H κακή διατροφή έχει αντίκτυπο όχι μόνο στην ενέργεια του οργανισμού αλλά και στο νύχια στο δέρμα και στα μαλλιά μας. Γίνονται πιο εύθραυστα, χάνουν την λάμψη τους και σπάνε εύκολα.

Δεύτερος στόχος θα πρέπει να είναι η σωματική ευεξία. Άσκηση, επαρκής ύπνος, πρακτικές υγιεινής που συνδέονται με τη διασφάλιση της καλής υγείας και καθαριότητας και διαχείριση του στρες είναι τα στοιχεία με τα οποία θα διατηρήσουμε και θα βελτιώσουμε όσον το δυνατόν περισσότερο την υγεία μας.

Επιπρόσθετα μπορούμε να ενισχύσουμε τον οργανισμό μας με συμπληρώματα διατροφής τα οποία θα μας ενδυναμώσουν και θα μας δώσουν την απαραίτητη επιπλέον ώθηση που αναζητάμε. Υπάρχουν μάλιστα φυσικά συμπληρώματα διατροφής τα οποία στηρίζονται σε διάφορες υπερτροφές, δηλαδή σε τροφές ιδιαίτερα πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά, σε βιταμίνες, μέταλλα, αντιοξειδωτικές ουσίες και άλλα. Οι υπερτροφές αυτές έχουν χρησιμοποιηθεί ανά τους αιώνες από διάφορους λαούς προς όφελος της υγείας και της ευεξίας τους.

ippofaes woman 300x250

Ένα τέτοιο συμπλήρωμα διατροφής με ιδιαίτερα ξεχωριστή θέση και σημαντική αναγνώριση αποτελεί το Ιπποφαές Woman της SUPERFOODS®, που περιέχει 100% φυσικό έλαιο καρπού, το οποίο λαμβάνεται με μια από τις πιο καταξιωμένες μεθόδους εκχύλισης ώστε να έχουμε ό,τι πιο κοντινό υπάρχει σε 400 πολύτιμους καρπούς φυσικού ιπποφαούς. Ενισχυμένη με φυτικά εκχυλίσματα ιδανικά για να καλύψουν τις βασικές ανάγκες των γυναικών. Έλαιο Νυχτολούλουδου, Έλαιο Ροδιού, Έλαιο Λιναρόσπορου: τα απαραίτητα ευεργετικά συστατικά στην κατάλληλη αναλογία για ενέργεια, ομορφιά και ορμονική ισορροπία.

Βρείτε το Ιπποφαές Woman από την Superfoods εδώ.

Πηγή άρθρου: Superfoods.gr