Yay! Μια ακόμη ιστορία της Bridget Jones έρχεται τον Οκτώβριο!

Yay! Μια ακόμη ιστορία της Bridget Jones έρχεται τον Οκτώβριο!

Περίπου ένα μήνα μετά από την πρεμιέρα της ταινίας, Bridget Jones' Baby, έρχεται νέο βιβλίο για την αγαπημένη μας ξανθιά

Η ταινία Bridget Jones' Baby, θα προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες από τις 15 Σεπτεμβρίου, όμως, λίγο μετά από το φιλμ, θα έχουμε την ευκαιρία να κρατήσουμε στα χέρια μας ένα ακόμη βιβλίο της σειράς!

Το "Bridget Jones' Baby: The Diaries, έχει ημερομηνία κυκλοφορίας 11 Οκτωβρίου και σε αυτό θα διαβάσουμε όλα όσα συμβαίνουν στη Bridget κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

"Σαν ιστορία, η Bridget Jones αναφέρεται στο κενό μεταξύ του πώς νιώθουμε και πώς περιμένουμε να είμαστε και πώς τελικά είμαστε στην πραγματικότητα και - όσο η Bridget ανακαλύπτει την γεμάτη ευτράπελα εγκυμοσύνη της - πώς περιμένουμε τη ζωή να εξελιχθεί και πώς τελικά εξελίσσεται", είπε η συγγραφέας, Helen Fielding.

Ρομάντζο, χαρά, απόγνωση, χιούμορ, συμβουλές και πολλά ακόμη, έρχονται να γίνουν για μια ακόμη φορά τα βασικά στοιχεία μιας ιστορίας που θέλει να σου κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον, ως την τελευταία σελίδα.

Bridget, σε περιμένουμε!

Διάβασε επίσης:

Ποια '90s; Το νέο trend στα choker είναι ό,τι πιο σύγχρονο μπορείς να δοκιμάσεις!