Glamour Ladies Night Out την Ημέρα της Γυναίκας στο Νο1 γυναικείο σχήμα!

Glamour Ladies Night Out την Ημέρα της Γυναίκας στο Νο1 γυναικείο σχήμα!

Καίτη Γαρμπή - Στέλλα Καλλή την Τετάρτη 8 Μαρτίου στο ΦΩΣ

The place to be για να διασκεδάσετε με τις φίλες σας σε μια exlusive βραδιά αφιερωμένη στην γιορτή της γυναίκας στην πιο πολυσυζητημένη γυναικεία συνύπαρξη της σεζόν! Η Καίτη Γαρμπή και η Στέλλα Καλλή σας περιμένουν στο ΦΩΣ την Τετάρτη 8 Μαρτίου στις 21.00 με τραγούδια αφιερωμένα στις γυναίκες!

Μια δυναμική συνύπαρξη, ένα προσεγμένο ρεπερτόριο, που έχει διαμορφωθεί στη λεπτομέρεια με στόχο την διασκέδαση, με Classic ‘90s επιτυχίες, λαϊκά ακούσματα, dance hits, ιδιαίτερες διασκευές, εκρηκτικές μπαλάντες, solo και εναλλασσόμενα ντουέτα που δημιουργούν ανεπανάληπτες μουσικές στιγμές!

Γοητευτική , με την ζεστή, ξεχωριστή, χαρακτηριστική χροιά της, η Καίτη Γαρμπή, ανανεωμένη και με δυναμισμό που μαγνητίζει, φωτίζει με τα super hits της προσωπικής της δισκογραφίας το ΦΩΣ, αλλά και προσωπικές της επιλογές από τραγούδια αναλλοίωτα στο χρόνο έχοντας πάντα το δικό της touch.

 MG 9845

Από τις πιο αξιόλογες λαϊκές φωνές της νέας γενιάς η Στέλλα Καλλή, αφήνει το δικό της στίγμα στο πρόγραμμα ερμηνεύοντας εκτός από τα δικά της τραγούδια και πολλές all time classic επιτυχίες που δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο ...

Η δεξιοτέχνης του σαξοφώνου MISS SAXO VAYA και η DJ και ραδιοφωνική παραγωγός Μαίρη Αργυριάδου προσφέρουν ένα ιδιαίτερο οπτικοακουστικό θέαμα στο ΦΩΣ.

 MG 9889

Καίτη Γαρμπή και Στέλλα Καλλή, στο «ΦΩΣ», Η καλύτερη πρόταση για την Γιορτή της Γυναίκας! Τετάρτη 8 Μαρτίου στις 21.00

BRA 8123

Credits

Concept σκηνοθεσία: Βικτώρια Βελλοπούλου

Ενορχήστρωση programming: Κώστας Μηλιωτάκης, Ματί Παλαιολόγος

Εικονογράφιση: Κωνσταντίνος Γεωργαντάς

ΦΩΣ

Καίτη Γαρμπή και Στέλλα Καλλή, κάθε Σάββατο βράδυ και Κυριακή απόγευμα στις 19.00!


Βουτάδων 6, Γκάζι
Τηλέφωνα Κρατήσεων: 2103411306
Ημέρες παραστάσεων: Σάββατο Βράδυ & Κυριακή απόγευμα
https://www.facebook.com/%CE%A6%CE%A9%CE%A3-845596085485536/?ref=hl