Εναλλακτικός γάμος και βάπτιση στο Chefi!

Εναλλακτικός γάμος και βάπτιση στο Chefi!

Αναμφισβήτητα, ο γάμος και η βάπτιση είναι δύο από τις πιο ξεχωριστές περιστάσεις στη ζωή κάθε γυναίκας. Μεγάλες στιγμές που ονειρευόμαστε από μικρά κορίτσια και περιμένουμε με ανυπομονησία. Άλλες θέλουμε ένα παραμυθένιο σκηνικό, με πλήθος καλεσμένων και άλλες προτιμάμε πιο minimal εκδηλώσεις, συντροφιά με τα πιο κοντινά μας πρόσωπα. Σε κάθε περίπτωση, επιθυμούμε να μοιραστούμε τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής μας με τους αγαπημένους μας, σε μία αξέχαστη εμπειρία που θα θυμόμαστε για πάντα.

Αναζητάμε πρωτότυπες αυθεντικές ιδέες και κάνουμε τα πάντα για να οργανώσουμε το τέλειο πάρτι. Θέλουμε τα πάντα να είναι στην εντέλεια, όπως ακριβώς τα έχουμε φανταστεί. Τα καλά νέα είναι ότι δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι. Ανακαλύψαμε τον εναλλακτικό χώρο που μπορεί να μεταμορφωθεί στο ιδανικό σκηνικό, ανάλογα με τις δικές σου ανάγκες. Πρόκειται για μία πραγματική διαφορετική πρόταση που ξεχωρίσαμε, για την αυθεντικότητα και τις αναρίθμητες επιλογές που μας προσφέρει.

Ο λόγος για το Chefi, το ανακαινισμένο νεοκλασικό του Χαλανδρίου, με τις ευρύχωρες σάλες, το φωτεινό αίθριο και τον παραμυθένιο κήπο, που μπορεί να φιλοξενήσει από χαλαρά πάρτι, μέχρι μεγαλοπρεπείς δεξιώσεις.

hjghjg

Στο Chefi θα νιώσεις σαν στο σπίτι σου…

Δεν αποτελεί ένα απρόσωπο εστιατόριο, αλλά έναν boutique πολυχώρο που μπορεί να μεταμορφωθεί στο μέρος που έχεις ονειρευτεί. Ο φωτισμός, οι γήινες αποχρώσεις και η υψηλή αισθητική του, σε συνδυασμό με τις αίθουσες και τον καταπράσινο εξωτερικό χώρο, διαμορφώνουν μία οικεία και ζεστή ατμόσφαιρα, ιδανική για να αισθανθούν άνετα οι καλεσμένοι σου, να χαλαρώσουν και να διασκεδάσουν.

Είτε προτιμάς μία μοντέρνα δεξίωση με finger food και open bar είτε μία εναλλακτική βραδιά με πολλή μουσική από έμπειρους djs, στο Chefi έχεις τη δυνατότητα να φροντίσεις ακόμη και για τις πιο μικρές λεπτομέρειες. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να διαλέξεις από το μενού τις βραδιάς μέχρι τις μουσικές επιλογές, καθώς και να αποφασίσεις για τη διαρρύθμιση και τη διακόσμηση των χώρων που διαθέτει. Και όλα αυτά με τη βοήθεια του εξειδικευμένου και χαμογελαστού προσωπικού που είναι πάντα πρόθυμο να σε βοηθήσει να πραγματοποιήσεις το τέλειο πάρτι!

party

Οι άνθρωποι του Chefi θα είναι δίπλα σου από την αρχή μέχρι το τέλος της εκδήλωσης που θέλεις να πραγματοποιήσεις για να είσαι σίγουρη ότι τα πάντα θα είναι στην εντέλεια. Το σημαντικότερο είναι ότι θα σε κάνουν να νιώσεις άνετα. Κάνε μία επίσκεψη στον χώρο και θα διαπιστώσεις ότι θα νιώσεις σαν στο σπίτι σου. Γνώρισε από κοντά τους ανθρώπους του και θα καταλάβεις ότι λένε «ναι» σε κάθε σου επιθυμία, γιατί μπορούν να την κάνουν πραγματικότητα! Στο Chefi δεν υπάρχει τίποτα που να μην είναι εφικτό!

efiktoooo copy

Δημιούργησε το ατμοσφαιρικό σκηνικό των ονείρων σου και διασκέδασε με τα αγαπημένα σου πρόσωπα στον πιο οικείο χώρο της πόλης. Τώρα είναι πιο εύκολο από ποτέ να οργανώσεις μία αξέχαστη εμπειρία τόσο για εσένα, όσο και για κάθε έναν από τους καλεσμένους σου!

CHEFI The Restaurant, Περικλέους 31, Χαλάνδρι.
Κρατήσεις: 210 68 15 774
therestaurant@chefi.gr, www.chefi.gr

Facebook page

Instagram page