e-Social: Η πολυβραβευμένη ελληνική Sci-Fi ταινία κάνει διαδικτυακή πρεμιέρα

e-Social: Η πολυβραβευμένη ελληνική Sci-Fi ταινία κάνει διαδικτυακή πρεμιέρα

Το e-Social, μία ελληνική ταινία επιστημονικής φαντασίας μικρού μήκους, που ταξίδεψε σε 16 χώρες ανά τον κόσμο και προβλήθηκε σε 41 Διεθνή Φεστιβάλ αποσπώντας 6 βραβεία , κάνει τη διαδικτυακή της πρεμιέρα!

Η ταινία, σε σκηνοθεσία της Ναταλίας Λαμπροπούλου και σε σενάριο και παραγωγή του Σωτήρη Πετρίδη, διαδραματίζεται στο 2035, όπου υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας ολογραμμάτων νεκρών προσώπων μέσα από τις πληροφορίες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που κατείχαν εν ζωή. Η Άννα, έχοντας χάσει πρόσφατα τον άντρα της, αποφασίζει να δημιουργήσει το δικό του ολόγραμμα, κάτι που όμως δεν μπορεί να αντικαταστήσει την ανθρώπινη επαφή.

Το e-Social έχει προβληθεί σε διάφορες χώρες στον πλανήτη, μεταξύ των οποίων οι ΗΠΑ, ο Καναδάς, η Νότια Κορέα, η Ιταλία, η Ινδία και το Μεξικό. Μεταξύ των βραβείων που έχει αποσπάσει συγκαταλέγονται το Βραβείο Καλύτερης Ταινίας (Sci-Fi) στο Rhode Island Comic-Con Film Festival των ΗΠΑ, το Βραβείο Καλύτερου Σεναρίου στο Festicini - Festival Internacional de Cinema Independente της Βραζιλίας και το Βραβείο Καλύτερης Ταινίας Επιστημονικής Φαντασίας στο Granite Planet International Film Festival του Καναδά.

Διαβάστε περισσότερα στο: culturenow.gr