Tο μωρό της Μπρίτζετ Τζόουνς!

Tο μωρό της Μπρίτζετ Τζόουνς!

2 Σεπτεμβρίου
Κιλά: 72
Τσιγάρα: 33
Ποτά: Δε θυμάμαι...

Το ομορφότερο ημερολόγιο όλων των εποχών επιστρέφει!Η Μπρίτζετ και ο Μαρκ μάς έχουν αφήσει, μετά την πρόταση γάμου, να περιμένουμε τη συνέχεια του μεγάλου τους έρωτα!

Η στιγμή έφτασε! Το ζευγάρι που τόσο αγαπήσαμε έρχεται να μας χαρίσει και άλλες στιγμές έρωτα και γέλιου, τούτη τη φορά με την Μπρίτζετ σε... ενδιαφέρουσα!

Η Μπρίτζετ χωρίζει από το Μαρκ και, λίγο καιρό μετά, αφού έχει γνωρίσει τον Τζακ (τον Πάτρικ Ντέμπσι , ναι, ναι, από το Grey's Anatomy) διαπιστώνει ότι είναι έγκυος! Ποιανού είναι, όμως, το παιδί; Το μπέρδεμα και η διασκεδαστική διεκδίκηση των δύο ανδρών ξεκινά!

Η Μπρίτζετ μπλέκει και πάλι, όπως μόνο εκείνη ξέρει, σε μοναδικές καταστάσεις και εμείς απολαμβάνουμε την πιο πολυαναμενόμενη ρομαντική κομεντί των τελευταίων ετών. Η ταινία που άφησε εποχή, εξελίσσεται, αλλά ο «άτσαλος» χαρακτήρας της ηρωίδας παραμένει σταθερά ίδιος. Ποιος εύχεται να είναι ο πατέρας του παιδιού κατά βάθος;

Οι φίλοι της παραμένουν στο πλευρό της, προσπαθώντας να της βάλουν μυαλό, οι γονείς της παρακολουθούν τις εξελίξεις αποσβολωμένοι και σε ρόλο-έκπληξη η Έμα Τόμσον συμπληρώνει το καρέ της μοναδικής αυτής παρέας!

Οι φαν της πιο αγαπημένης κινηματογραφικής εργένισσας όλων των εποχών, αναμένουμε, με μεγάλη ανυπομονησία, την έξοδο της ταινίας στους κινηματογράφους...

Μέχρι τότε απολαμβάνουμε ξανά και ξανά το τρέιλερ: