«Ο Πυρετός της Τουλίπας»: Το διάσημο μυθιστόρημα μεταφέρεται στην μεγάλη οθόνη

«Ο Πυρετός της Τουλίπας»: Το διάσημο μυθιστόρημα μεταφέρεται στην μεγάλη οθόνη

Καμία γυναίκα δεν ένιωσε τον πόθο που ένιωσε η Σοφία για τον Γιαν. Καμία γυναίκα δεν έζησε τόσο δυνατά την αδρεναλίνη του παράνομου έρωτα. Καμία γυναίκα δεν διεκδικήθηκε τόσο, όσο η Σοφία.

«Ο Πυρετός της Τουλίπας» είναι μία ανεπανάληπτη ιστορία έρωτα, πάθους και προδοσίας, με ένα νεανικό, «φρέσκο» ζευγάρι πρωταγωνιστών (η βραβευμένη με Όσκαρ, Αλίσια Βικάντερ, και ο Ντέιν Ντε Χάαν), πλάι στους υπέροχους, Κριστόφ Βαλτς και Τζούντι Ντεντς, αλλά και την πανέμορφη, πολυτάλαντη και «so hot right now», Κάρα Ντελεβίν. Προσθέστε σε όλα αυτά τη μουσική-αριστούργημα του Ντάνι Έλφμαν και νιώστε πως βρίσκεστε στους δρόμους του Άμστερνταμ, τον 17ο αιώνα, όταν το εμπόριο τουλίπας εξελισσόταν εν μία νυκτί σε εμμονή, αιτία ζωής και θανάτου, και μέθοδο πλουτισμού.

408 TF 10576

Αντλώντας υλικό από το ομώνυμο μυθιστόρημα της Ντέμπορα Μόγκα, ο «Πυρετός της Τουλίπας», είναι μία ταινία βασισμένη σε έναν έρωτα αλλιώτικό από τους άλλους. Μία επικίνδυνη αγάπη ανάμεσα στον φέρελπι Ολλανδό καλλιτέχνη, Γιαν, και τη γυναίκα της οποίας το πορτρέτο, του αναθέτει να ζωγραφίσει ο σύζυγός της. Ο συναρπαστικός, φλογερός και γοητευτικός Γιαν είναι μία όαση δροσιάς στον χωρίς συγκινήσεις βίο της Σοφία. Ο έρωτας είναι κεραυνοβόλος. Μαζί, θα καταστρώσουν ένα «τρελό» σχέδιο για να ζήσουν τον έρωτά τους μακριά από τον υπόλοιπο κόσμο.

012 TF 00682

Πόσο εύκολο, όμως, είναι να φτάσεις ως το τέλος μίας διαδρομής που έχει χτιστεί πάνω στο ψέμα και την προδοσία; Πόσο σημαντικό ρόλο θα παίξει η τύχη, που σχεδόν πάντα ευνοεί τους τολμηρούς; «Ο Πυρετός της Τουλίπας» σας μεταφέρει στη δίνη ενός έρωτα χωρίς όρια, με τις υπέροχες ερμηνείες των βραβευμένων με Όσκαρ Αλίσια Βικάντερ, Κριστόφ Βαλτς και Τζούντι Ντεντς και τους Ντέιν Ντε Χάαν, Ζακ Γαλιφιανάκης, Κάρα Ντελεβίν, Τζακ Ο’Κόνελ, Τομ Χόλαντερ, Μάθιου Μόρισον και Χόλιντεϊ Γκρέιντζερ.

156 TF 03855

Στους κινηματογράφους από την ODEON

Δείτε το τρέιλερ