«Μαμάδες με Κακή Διαγωγή: Χριστούγεννα Εκτός Ελέγχου»

«Μαμάδες με Κακή Διαγωγή: Χριστούγεννα Εκτός Ελέγχου»

Μαμάδες εν δράσει στα πιο ανατρεπτικά και ξεκαρδιστικά Χριστούγεννα!

Οι μέρες των Χριστουγέννων είναι ίσως οι πιο απαιτητικές όλου του χρόνου για τις γυναίκες και ιδίως για τις μητέρες. Στολίσματα, δώρα, μαγειρέματα, ανικανοποίητοι συγγενείς έτοιμοι να προσφέρουν την κριτική τους απλόχερα, κι έπειτα… να μη φροντίσουν και οι μητέρες λίγο τον εαυτό τους; Από επιλογή χριστουγεννιάτικου δέντρου μέχρι επιλογή φορέματος για το ρεβεγιόν, οι γιορτινές μέρες δεν μας το κάνουν καθόλου εύκολο.

Κάπως έτσι νιώθουν και οι ηρωίδες των «Μαμάδων με Κακή Διαγωγή: Χριστούγεννα Εκτός Ελέγχου», οι Έιμι, Κίκι και Κάρλα, καθώς προετοιμάζονται πυρετωδώς για τα Χριστούγεννα βιώνοντας το διαρκές άγχος της μητρότητας παράλληλα. Κι αν ήταν μια φορά δύσκολο για τις εν λόγω μητέρες να περάσουν τον γολγοθά των «τέλειων Χριστουγέννων», θα γίνει δέκα φορές περισσότερο μιας κι έχουν απρόσκλητους επισκέπτες για φέτος… τις δικές τους μανούλες, οι οποίες ήρθαν μαζί με όλο το κήρυγμα και την επίβλεψή τους.

Οι αντοχές μειώνονται και το ξεφάντωμα αρχίζει με τα πιο διασκεδαστικά και σουρεάλ Χριστούγεννα!

Με ένα δυνατό και απολαυστικό καστ (Μίλα Κούνις, Σούζαν Σαράντον και Κρίστεν Μπελ μεταξύ άλλων) το «Μαμάδες με Κακή Διαγωγή: Χριστούγεννα Εκτός Ελέγχου» έρχεται να ξεσηκώσει απανταχού μαμάδες να απολαύσουν τα Χριστούγεννα με το δικό τους τρόπο, κάνοντας έτσι μια μικρή επανάσταση, αλλά πάντα μέσα στο γιορτινό πνεύμα των ημερών!

Στους κινηματογράφους από την Odeon

Απολαύστε το trailer