Μόλις ανακαλύψαμε το πιο τέλειο αφεντικό και «άντρα»

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μόλις ανακαλύψαμε το πιο τέλειο αφεντικό και «άντρα»

Μπορεί η Παγκόσμια Ημέρα των ζώων να πέρασε, όμως δεν θα μπορούσαμε να μην κολλήσουμε με το παρακάτω θέμα που θα δείτε. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε γράψει για τα κατοικίδια μας και πόσο τα λατρεύουμε, το συγκεκριμένο όμως, σκυλάκι της ιστορίας είναι αναμφίβολα ότι καλύτερο έχουμε δει το τελευταίο διάστημα.

Τα κατοικίδια μας συμπεριφέρονται ακριβώς όπως ένας άνθρωπος -ορισμένες φορές είναι καλύτεροι και από αυτούς- έχουν αισθήματα, συναισθήματα και ψυχή και το μόνο που ζητάνε από σένα είναι να μην τα παραμελείς.

Ο πρωταγωνιστής της ιστορίας, Kelly Land, είναι υπόδειγμα αφεντικού, αφού λατρεύει τόσο τον σκύλο του, που πιστεύει πως ο ρόλος τους δεν είναι μόνο να ξοδεύουν τη ζωή τους φυλώντας ένα σπίτι ή να κάθονται στην πίσω αυλή γι’ αυτό και όταν ταξιδεύει πάντα υπάρχει μια θέση και για εκείνον.

Ο Loki, όπως τον έχει ονομάσει ο Kelly, είναι μία μίξη husky με λύκο και είναι πραγματικά το πιο όμορφο σκυλί. Κι αν δεις πόσο ευτυχισμένος είναι όταν ταξιδεύει θα μείνεις άφωνη. Ο Kelly ελπίζει οι φωτογραφίες του να εμπνεύσουν κι’ άλλους ιδιοκτήτες να κάνουν το ίδιο με τα δικά τους σκυλιά.

324255 R3L8T8D 800 10
324305 R3L8T8D 800 11
324755 R3L8T8D 800 4

Δες περισσότερες φωτογραφίες στην παραπάνω gallery.