adidas Runbase στην Αθήνα: Τρέξε με την παρέα σου στα πιο όμορφα σημεία της πόλης!

adidas Runbase στην Αθήνα: Τρέξε με την παρέα σου στα πιο όμορφα σημεία της πόλης!

Πείτε την αλήθεια! Πόσες από εσάς έχετε ευχηθεί να μπορούσατε να πάτε για τρέξιμο στην Αθήνα αλλά δεν βρίσκατε τη σωστή παρέα για να το κάνετε ή δεν γνωρίζατε το κατάλληλο μέρος; Και πόσες ακόμη φορές έχετε ονειρευτεί να μπορούσατε να τρέξετε χωρίς να έχετε το μυαλό σας στον ανταγωνισμό ή το χρονόμετρο; Μήπως το μόνο που θέλετε τελικά είναι να έχετε τη δυνατότητα να ασκηθείτε μαζί με τις φίλες και τους φίλους σας, απολαμβάνοντας τη διαδρομή στα πιο όμορφα σημεία της πόλης;

Τρέξτε με την καλύτερη παρέα στα πιο όμορφα σημεία της πόλης

Αν όλα τα παραπάνω περιγράφουν την κατάσταση στην οποία βρίσκεστε, τότε σας ενημερώνουμε ότι έχουμε πολύ καλά νέα γιατί η adidas σας σκέφτηκε και αποφάσισε να αλλάξει τα δεδομένα στο τρέξιμο και στην Αθήνα!
Το adidas Runbase, η βάση των adidas Runners Athens, ανοίγει τις πόρτες του στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην οδό Πετμεζά και Φαλήρου 16 και σας καλεί να συμμετέχετε κι εσείς στις υπέροχες διαδρομές και στα events που διοργανώνει κάθε εβδομάδα σε διαφορετικά σημεία στο κέντρο της Αθήνας.

gcghfui

Πώς θα συμμετέχετε και εσείς στουςadidas Runners Athens

Για να συμμετέχετε στους adidas Runners Athens μπορείτε απλά να κάνετε την εγγραφή σας στο επίσημο website της adidas και στη συνέχεια να δηλώσετε συμμετοχή στις προπονήσεις και τα events που πραγματοποιούνται. Παράλληλα, όμως, κάνοντας Join στο Facebook group των adidas Runners Athens, μπορείτε να μάθετε όλα τα νέα της ομάδας και να βλέπετε πόσο καλά περνάνε οι φίλοι της adidas τρέχοντας.

Γυμνάσου και διασκέδασε με τους #adidasRunnersAthens

Προπόνηση και party; Με την adidas γίνεται επειδή τα events των adidas Runners Athens δεν αφορούν μόνο προπονήσεις, αλλά και διασκέδαση που δεν τελειώνει στο τέλος της διαδρομής. Τι σημαίνει αυτό; Ότι οι adidas Runners Athens θα διοργανώνουν απίθανα parties και ξεχωριστές εκπλήξεις για όλη την παρέα.

Το απόλυτο σημείο αναφοράς του Running στο κέντρο της πόλης

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, λοιπόν, η adidas δημιούργησε το απόλυτο σημείο αναφοράς για το τρέξιμο στο κέντρο της πόλης και ο μεγαλύτερος δρομέας όλων των εποχών, Haile Gebrselassie, ήταν εκεί για να τιμήσει με την παρουσία του το επίσημο opening της βάσης των adidas Runners Athens.

bgdsvcjsd

Το adidas Runbase στην Αθήνα αλλάζει όλα όσα ξέραμε για το τρέξιμο

Ήδη από τον περασμένο Ιούλιο, οι adidas Runners Athens, έκαναν την εμφάνιση τους στους δρόμους και δημιούργησαν την πιο διασκεδαστική παρέα για τρέξιμο στην πόλη.

Τώρα, αλλάζουν και πάλι τα δεδομένα με τη δημιουργία του adidas Runbase γιατί η adidas συνεχίζει να εμπνέει και να υποστηρίζει τους runners κάθε επιπέδου, ώστε να φτάσουν και να ξεπεράσουν τους προσωπικούς τους στόχους. Όλα αυτά σε έναν νέο χώρο που αποτελεί το απόλυτο σημείο αναφοράς του running στην πόλη.

Ποιοι είναι οι adidas Runners και #whyIRunAthens

Ποιοι είναι, όμως, οι adidas Runners; Πρόκειται για τη νέα παγκόσμια κοινότητα που δημιούργησε η adidas, και που ενώνει όσους αγαπούν το τρέξιμο, θέλουν να βελτιώνουν τις επιδόσεις τους και να κατακτούν διαρκώς νέους στόχους.
Μαζί με το Λονδίνο, το Βερολίνο, τη Μόσχα, το Παρίσι και άλλες μεγάλες πρωτεύουσες της Ευρώπης, οι adidas Runners δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την Αθήνα και μας συστήνουν την πιο ολοκληρωμένη προσέγγιση που έχουμε δει ποτέ στο τρέξιμο. Πρόκειται για μια μεγάλη ομάδα από έμπειρους και καταξιωμένους προπονητές, εξειδικευμένους όχι μόνο στο τρέξιμο αλλά και στην ενδυνάμωση, τη διατροφή και την υγεία, οι οποίοι είναι δίπλα στα μέλη των adidas Runners Athens και τους βοηθούν να βελτιώνονται μέσα από διαφορετικά είδη τρεξίματος και ασκήσεων, ειδικά workouts για runners.

uieryuiweyuihuj

adidasRunbase: Το νέο μόνιμο στέκι των adidas Runners στην Αθήνα!

Και ανάλογα με τους στόχους που έχετε σχετικά με τη διατροφή και την υγεία σας, μπορείτε να συμμετέχετε και σε πολλά άλλα events που διοργανώνονται για όλη την παρέα από την adidas.

Το adidasRunbase στο κέντρο της Αθήνας είναι το νέο μόνιμο στέκι των adidas Runners Athens και πρόκειται για έναν πρωτοποριακό χώρο με μοναδικό design και αισθητική, που προσεγγίζει ολιστικά το τρέξιμο και είναι φτιαγμένο ειδικά για δρομείς.

Εκεί, τα μέλη των adidas Runners Athens μπορούν να απολαύσουν μοναδικά προνόμια και υπηρεσίες,όλα προσαρμοσμένα στις εξατομικευμένες ανάγκες ενός runner. Μάλιστα, στο adidas Runbase λειτουργεί και ένας διαμορφωμένος χώρος δοκιμής των τελευταίων, καινοτόμων συλλογών της adidas, ειδικοί χώροι φύλαξης προσωπικών αντικειμένων καθώς και αποδυτήρια με όλες τις απαραίτητες παροχές για τα μέλη!

Στις δηλώσεις που έκανε είπε πως θεωρεί «μοναδικό» όλο αυτό που έχει δημιουργήσει στην Αθήνα η adidas, υπογραμμίζοντας πως είναι πραγματικά η πρώτη φορά που βλέπει «κάτι τόσο ολοκληρωμένο για το τρέξιμο, που καλύπτει σε τέτοιο βαθμό όλες τις ανάγκες ενός δρομέα».

«Το να είσαι μέλος των adidas Runners και να συμμετέχεις σε αυτή την παρέα από ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα και στόχους είναι επίσης πολύ σημαντικό. Αξίζουν συγχαρητήρια στην adidas για αυτή την πρωτοβουλία, και χαίρομαι ιδιαίτερα που βρίσκομαι εδώ στα εγκαίνια του adidas Runbase της Αθήνας, της πόλης που γέννησε τον Αυθεντικό Μαραθώνιο δρόμο», ανέφερε ακόμη ο Haile Gebrselassie.

Από την πλευρά της η Marketing Director της adidas Hellas, Μαριάννα Ρεμπάπη, δήλωσε ότι «είναι πολύ σημαντικό για εμάς το γεγονός ότι έχουμε δημιουργήσει μια παρέα γεμάτη κέφι και πείσμα να βελτιώνεται διαρκώς, γιατί όπως λέμε χαρακτηριστικά στους adidas Runners Athens: «Εδώ παίρνουμε τη διασκέδαση στα σοβαρά».
«Θέλουμε να είμαστε το brand που εμπνέει τους δρομείς και τους βοηθάει έμπρακτα να πετύχουν τους στόχους τους. Και πλέον δεν το πετυχαίνουμε αυτό μόνο μέσα από τεχνολογίες αιχμής και κορυφαίο εξοπλισμό running αλλά και μέσα από μια μοναδική κοινότητα που βάζει την τεχνογνωσία της adidas και πάνω απ’ όλα θετική ενέργεια μέσα στη ζωή και την καθημερινότητα κάθε runner», είπε η κυρία Ρεμπάπη.

Μάθετε πρώτες όλα τα running νέα της αdidas μέσω Facebook Instagram και Twitter!