Θα τη λατρέψεις: Αυτή η Χριστουγεννιάτικη διαφήμιση έγινε viral!

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Θα τη λατρέψεις: Αυτή η Χριστουγεννιάτικη διαφήμιση έγινε viral!

Η πιο γλυκιά και συγκινητική διαφήμιση που έχουμε δει

Ψέματα δεν θα πω. Είμαι από τα άτομα που όλο τον χρόνο, κάθε χρόνο περιμένω πως και πώς να έρθουν τα Χριστούγεννα. Λατρεύω τα Χριστούγεννα. Από μικρή το είχα αυτό. Μου άρεσε όταν πηγαίνουν όλοι για ύπνο να σηκώνομαι κρυφά και να πηγαίνω να κοιμάμαι κάτω από το δέντρο.

Μου άρεσε να βλέπω τα λαμπάκια να αναβοσβήνουν και να δημιουργούν σχέδια στο ταβάνι και φυσικά έγραφα πάντα γράμμα στον Άγιο Βασίλη (μεταξύ μας ακόμη πιστεύω ότι υπάρχει. Αυτή η περίοδος του χρόνου για μένα είναι η πιο όμορφη. Λατρεύω να στολίζω το σπίτι μου και εννοείται έχω λαμπάκια και τους 12 μήνες του χρόνου.

Φυσικά οι διαφημιστικές συντελούν στο να γίνει το σκηνικό όσο πιο γιορτινό γίνεται. Και μπορεί μέχρι τώρα να έχουμε δει αρκετές διαφημίσεις, ωστόσο αυτή που λάνσαρε η Marks&Spencer είναι ότι πιο γλυκό και συγκινητικό έχουμε δει μέχρι σήμερα.

EMB Mrs Claus to star in MSs Christmas with Love campaign

Η ιστορία έχει ως εξής: μία οικογένεια έχει δύο παιδάκια (ένα αγόρι κι ένα κορίτσι) κι ένα σκυλάκο φυσικά. Ο μικρός αδερφός συνεχώς κάνει πράγματα που ενοχλούν τη μεγάλη του αδερφή, με αποκορύφωμα το γεγονός, πως παίζοντας με το σκύλο έχουν καταστρέψει το παπούτσι της μεγάλης αδερφής του.

Marks Spencer Christmas with love from Mrs Claus

Εκείνος γράφει γράμμα στον Άγιο Βασίλη, ο οποίος όμως είχε ήδη φύγει από το σπίτι του και έτσι αναλαμβάνει δράση η Mrs Claus (aka Janet McTeer). Τη συνέχεια όμως, θα τη δεις στο βίντεο γιατί πραγματικά είναι πανέμορφη.