«Θετική Ενέργεια στο Χρώμα»

«Θετική Ενέργεια στο Χρώμα»

H Amita Motion γεμίζει αισιοδοξία και χρώμα το κέντρο της Αθήνας, σε συνεργασία με την ομάδα street art Urbanact

Η Amita Motion, σε συνεργασία με την ομάδα Urbanact και το Δήμο Αθηναίων, θα μεταμορφώσει εικαστικά σημεία της Αθήνας, και θα μεταδώσει ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ στους κατοίκους της, μέσα από τη νέα δράση «Θετική Ενέργεια στο Χρώμα».

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας, ο γνωστός street artist Same84, θα δημιουργήσει τον Νοέμβριο δύο μεγάλες τοιχογραφίες σε κεντρικούς τοίχους κτιρίων της πόλης, στις οδούς Λένορμαν 77 και Ηλία Ηλίου 58 & Φραντζή. Παράλληλα, ταλαντούχοι νέοι καλλιτέχνες που θα αναδειχθούν από ανοιχτό διαγωνισμό θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν δικές τους τοιχογραφίες στο κέντρο της πόλης, με την τεχνική υποστήριξη της Urbanact.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις 24 Νοεμβρίου έως τις 12 Δεκεμβρίου και σε αυτόν μπορούν να λάβουν μέρος νέοι καλλιτέχνες, σπουδαστές και απόφοιτοι δημόσιων και ιδιωτικών σχολών Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών, καταθέτοντας τα έργα τους διαδικτυακά στο site www.thetikienergeiastoxroma.gr.

Amita Motion Mural Guy in motion

Τα διαγωνιζόμενα έργα θα πρέπει να αναδεικνύουν θέματα κοινωνικού προβληματισμού, με μια αισιόδοξη ματιά. Βασικά κριτήρια αξιολόγησης θα είναι η καλλιτεχνική αρτιότητα και η καινοτομία της ιδέας. Περισσότερα στοιχεία για τη διαδικασία συμμετοχής στο διαγωνισμό, τους όρους και τα κριτήρια περιλαμβάνονται στο site www.thetikienergeiastoxroma.gr.

Η Amita Motion, επίσημος «Χορηγός Θετικής Ενέργειας», κάνει τη θετική ενέργεια πράξη εδώ και 11 χρόνια, δίνοντας χρώμα και αισιοδοξία στη ζωή των νέων!

Θα μας βρείτε εδώ:

Facebook: facebook.com/amitamotion

Instagram: instagram.com/amitamotion

YouTube: youtube.com/AmitaMotionOfficial