Η χαρά του να δωρίζεις!

Η χαρά του να δωρίζεις!

Στα Cellier το κρασί είναι η ειδικότητα τους, όχι μόνο επειδή έχουν την τιμή να εκπροσωπούν αποκλειστικά στην Ελλάδα μερικούς από τους καλύτερους παραγωγούς στον κόσμο, αλλά επειδή το κρασί αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της εταιρικής τους κουλτούρας από τη γέννηση τους, 80 χρόνια πριν, μέχρι και σήμερα.

Ανακαλύψτε την πλούσια συλλογή τους σε κρασιά και ποτά του Ελληνικού και του διεθνούς αμπελώνα καθώς και τα ξεχωριστά οινικά δώρα για τα οποία θα προσπαθήσουμε να σας δώσουμε μια γεύση.

Με επιλογές κρασιών και αποσταγμάτων απ’ όλα τα μέρη του κόσμου, θα ταξιδέψετε και θα μυηθείτε στον πολιτισμό και την κληρονομιά, της κάθε περιοχής του πλανήτη, που παράγει, όπως μόνο εκείνη ξέρει και μπορεί, τι άλλο; κρασί και αποστάγματα!

Η μοναδικότητα της κάθε ετικέτας, πηγάζει από τα αρώματα της γης και των καρπών της, που κατάφεραν να ταξιδέψουν μέσα από μια φιάλη σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Είναι η ανάδειξη της ιστορίας κάθε περιοχής, είναι το όραμα του κάθε ανθρώπου που στόχευσε να φτάσει στην κορυφή, είναι οι επιλογές των δώρων Cellier.

Απολαύστε αυτή τη μοναδικότητα, μέσα από τα δώρα Cellier που θα προσφέρετε στους αγαπημένους σας και ταξιδέψτε μαζί τους σε διαφορετικούς πολιτισμούς υπό το πνεύμα των εορτών και τον ήχο των ποτηριών που ενώνονται και εύχονται το 2017 να μας οδηγήσει στην κορυφή των στόχων μας.

Τα δώρα Cellier παραμένουν μοναδικά και πρωτότυπα, οι συνδυασμοί κρασιών, ποτών και άλλων γευστικών προϊόντων, φιλοξενούνται σε υψηλής αισθητικής χρηστικά αντικείμενα, σχεδιασμένα από τα Cellier για να καλύπτουν τις ανάγκες σας διαχρονικά.

Απολαύστε την περιήγηση σας στη συλλογή δώρων σε ένα από τα καταστήματα σε Σύνταγμα, Κηφισιά, Λεωφόρο Συγγρού και Μύκονο ή επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα στο www.cellier.gr. Επιλέξτε τη σύνθεση που ταιριάζει στα αγαπημένα σας πρόσωπα και όλα τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει η ομάδα των Cellier με ταχύτητα, ποιότητα και επαγγελματισμό.

Εις υγείαν!