5 New Year's Resolutions που δεν κατάφερα ποτέ να τηρήσω. Ούτε και εσύ!

Ερμιόνη Σαρρή
5 New Year's Resolutions που δεν κατάφερα ποτέ να τηρήσω. Ούτε και εσύ!

Ας γίνουμε μία παρέα και ας «συγχαρεί» η μία την άλλη!

Ώρα για αλήθειες. Για αλήθειες που μερικές φορές παραδεχόμαστε στον εαυτό μας (σε κανέναν άλλον) αλλά ταυτόχρονα προσπαθούμε να τον ξεγελάσουμε κιόλας. Γιατί καμιά μας και ποτέ δεν τήρησε όλα τα resolutions που έθεσε πριν αποπνεύσει η χρονιά. Είπαμε πολλά αλλά ευτυχώς δεν τα υπογράψαμε.

1.Φέτος, θα λιώσω στη γυμναστική: Το κείμενο αυτό το γράφω μερικά λεπτά αφότου ακύρωσα την πρώτη μου προπόνηση για το 2017. Ναι, κάπως έτσι συνειδητοποίησα πως όσες Πρωτοχρονιές και αν ορκίστηκα πως θα κάνω περισσότερη γυμναστική, ποτέ δεν ίδρωσα ούτε λιγάκι παραπάνω. Sorry coach, και το 2017 θα με κυνηγάς να κάνω κοιλιακούς.

2.Θα μάθω μία νέα γλώσσα, πάει και τελείωσε: Σε λίγες μέρες κλείνω τα 28 (OMGx 100) και αν θυμάμαι καλά από τα 22 μου παίρνω τηλέφωνο μία καθηγήτρια Ισπανικών. Αααα, ξεχάστηκα, πέρυσι είχα βάλει στόχο πως θα μάθω κινέζικα. Τουλάχιστον πήγα στην Κίνα.

3.Δε θα αγχώνομαι! (Eδώ γελάμε δυνατά): Εγώ, εσύ και κάθε άνθρωπος αυτού εδώ του πλανήτη έδωσε αυτόν τον όρκο, τον έβαλε στο top 5 των resolutions και φυσικά δεν τον τήρησε ποτέ. Μα ποτέ!

4.Θα κόψω τα γλυκά. (What?): Δεν ξέρω, ίσως να προτιμούσα να μου κόψεις το φαγητό παρά το… γλυκό. Είμαι γλυκατζού πώς να το κάνουμε άλλωστε;

5.Δε θα ψωνίζω συνεχώς: Τώρα δηλαδή, 10 μέρες πριν από τις εκπτώσεις τι όρκος βαρύς είναι αυτός; Εντάξει, και τις υπόλοιπες μέρες και εβδομάδες έχω ένα ισχυρό και ακλόνητο επιχείρημα για την ώρα που στέκομαι μπροστά από το ταμείο. Όποτε θες, ανταλλάσουμε απόψεις γύρω από αυτό το θέμα.