Επειδή ακούμε το 48 πολύ τώρα τελευταία… θελήσαμε να το αναλύσουμε περισσότερο!

Ερμιόνη Σαρρή
Επειδή ακούμε το 48 πολύ τώρα τελευταία… θελήσαμε να το αναλύσουμε περισσότερο!

Υπάρχει ένας αριθμός που έχει κάνει την εμφάνισή του στη ζωή μας, τις τελευταίες ημέρες. Είτε κυκλοφορείς στο κέντρο είτε σερφάρεις στο Διαδίκτυο, το 48 είναι εκεί. Ένας αριθμός ο οποίος, όμως, κρύβει πολλά. 48 και πάλι 48 και ξανά 48… Παντού 48!

Με αφορμή, λοιπόν, αυτόν τον αριθμό σκεφτήκαμε μια λίστα με 48 πράγματα που κάθε γυναίκα μπορεί να κάνει για να ανανεώσει τη διάθεση και τη γκαρνταρόμπα της!

Αλήθεια, τι κρύβει το 48;

Αν κάθε χρονιά θέτεις νέους στόχους τους οποίους ποτέ δεν τηρείς, φρόντισε το 2017 να είναι η χρονιά των αλλαγών! Δεν είναι δύσκολο να πετύχεις όλα όσα επιθυμείς, αρκεί να βάλεις στις ζωή σου το «μαγικό» αριθμό 48 και τα παρακάτω υπέροχα tips ομορφιάς και ανανέωσης.

Το 48 είναι ένα νούμερο-μυστήριο, που θα καθορίσει τις επιλογές μας τη χρονιά που διανύουμε. Δεν μπορούμε να μοιραστούμε ακόμη μαζί σου το λόγο, όμως κάνε λίγο υπομονή και θα τον ανακαλύψεις μόνη σου! Αρκεί να οργανωθείς, κάνοντας ένα σωστό προγραμματισμό και να «μελετήσεις» τη λίστα με τις 48 συμβουλές που σου δίνουμε.

Το νούμερο-μυστήριο που θα καθορίσει τις επιλογές μας το 2017

Ακόμη κι αν υποδέχθηκες το ‘17 με αρνητική διάθεση, υπάρχουν μερικές, απλές αλλαγές που μπορείς να κάνεις στην γκαρνταρόμπα και το beauty kit σου και οι οποίες θα «τονώσουν» την αυτοπεποίθηση σου και θα βάλουν λίγο glamour στη ζωή σου. Και μην ξεχνάς: Το νούμερο του ’17, στην πραγματικότητα είναι το 48!

Τα 48 πράγματα θα σε ανανεωνόσουν

1. Βάλε την άσκηση στη ζωή σου: Έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι η άσκηση βοηθά στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης και της σωματικής μας κατάστασης. Αν δεν βαριέσαι το γυμναστήριο, δοκίμασε χορό ή ξεκίνα ποδήλατο.

noum1

2. Πέταξε τα ρούχα που δεν χρειάζεσαι: Αν η ντουλάπα σου είναι γεμάτη με ρούχα και αξεσουάρ τα οποία δεν φοράς ποτέ και με παλιά σύνολα τα οποία πιθανότατα δεν θα βάλεις ξανά στη ζωή σου, τότε μάλλον ήρθε η ώρα να ξεφορτωθείς μερικά (όσο κι αν τα αγαπάς). Μην τα πετάξεις, αλλά μοίρασέ τα σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

noum2

3. Άλλαξε κούρεμα ή χρώμα στα μαλλιά σου: Μπορεί να μην το πιστεύεις, αλλά η αλήθεια είναι πως μια αλλαγή στα μαλλιά θα σε βοηθήσει να ανανεωθείς και να νιώσεις όμορφα.

noum3

4. Επένδυσε στα αξεσουάρ: Αυτή τη χρονιά η μόδα θέλει αξεσουάρ. Ναι, δαχτυλίδια πολλά φορεμένα μαζί, τρία ή ακόμη και τέσσερα κολιέ στον λαιμό και πολλά βραχιόλια.

noum4

5. Μην φοβάσαι τις αλλαγές: Δοκίμασε νέα trends στο μακιγιάζ και το ντύσιμο. Ναι, λατρεύεις το στιλ σου και τα προϊόντα μακιγιάζ που χρησιμοποιείς εδώ και χρόνια. Ωστόσο, μερικές μικρές αλλαγές όσον αφορά στα χρώματα που επιλέγεις και το look που επιδιώκεις να πετυχαίνεις, μπορεί να σε βοηθήσουν να ανανεωθείς.

noum5

Οι επιλογές είναι πολλές, αρκεί να έχεις τη διάθεση να ανανεωθείς. Για την ακρίβεια, είναι… 48! Με λίγη οργάνωση και τη θέληση να κάνεις μερικές αλλαγές στη ζωή σου και να δοκιμάσεις νέα πράγματα, θα δώσεις στον εαυτό σου την «ανάσα» που χρειάζεται για ένα όμορφο και δημιουργικό έτος! Stay tuned!