Fifty Shades Darker: Η πιο ερωτική ταινία επιστρέφει πιο «σκοτεινή» και «αναστατώνει»

Fifty Shades Darker: Η πιο ερωτική ταινία επιστρέφει πιο «σκοτεινή» και «αναστατώνει»

«Μπορεί τελικά η αγάπη να θριαμβεύσει και να αλλάξει έναν άνθρωπο;». Αυτό είναι το βασικό ερώτημα στο οποίο προσπαθεί να δώσει μια απάντηση ο σκηνοθέτης Τζέιμς Φόλεϊ (του τηλεοπτικού «House of Cards») με τις «Πενήντα πιο σκοτεινές αποχρώσεις του γκρι».

Το πολυαναμενόμενο δεύτερο μέρος της ερωτικής τριλογίας της Ε.Λ. Τζέιμς θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 9 Φεβρουαρίου -λίγες ημέρες πριν τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου- και η νέα ταινία θα είναι το ίδιο «καυτή» και ερωτική με την πρώτη, αλλά περισσότερο «σκοτεινή». Τι θα δούμε στο «FiftyShades Darker»; Τον επιχειρηματία Κρίστιαν Γκρέι (Τζέιμι Ντόρναν) και την Αναστάζια -ή Άνα-

Στιλ (Ντακότα Τζόνσον) να επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη για να ανάψουν νέες «φωτιές» με τον ερωτικό τους δεσμό, αυτή τη σχέση με τις πολλές «πικάντικες» λεπτομέρειες που φιλοδοξεί να είναι «βανίλια»!

Πώς μπορεί να αντισταθεί μια γυναίκα στον Γκρέι;

Στην πιο σκοτεινή εκδοχή του «Fifty Shades of Grey» θα παρακολουθήσουμε την Άνα αποκαρδιωμένη από τα σκοτεινά μυστικά του πληγωμένου συναισθηματικά νεαρού επιχειρηματία Κρίστιαν Γκρέι. Η νεαρή έχει διακόψει τη σχέση τους κι έχει ξεκινήσει μια καινούρια καριέρα σε έναν εκδοτικό οίκο, έχοντας να αντιμετωπίσει και την έντονη πολιορκία του προϊσταμένου της.

qsjqkjsio

Όμως, ο πόθος της για τον Γκρέι κυριαρχεί ακόμη σε κάθε της σκέψη κι έτσι, όταν εκείνος προσπαθεί να δελεάσει την Άνα για να επιστρέψει στη ζωή του, προτείνοντάς της μια νέα συμφωνία, εκείνη δεν μπορεί να του αντισταθεί.
Πώς να αντισταθεί, άλλωστε, μια γυναίκα στον πιο «καυτό» άντρα του πλανήτη; Ναι, 34χρονος Τζέιμι Ντόρναν -ο ηθοποιός που υποδύεται τον Γκρέι στην ταινία- βρέθηκε στην πρώτη θέση της λίστας του βρετανικού περιοδικού Glamοur με τους 100 πιο σέξι άντρες για το 2017!

iuiyugt

Ωστόσο, γρήγορα αρχίζει να μαθαίνει για το οδυνηρό παρελθόν των προβληματικών, δυναμικών και απαιτητικών Πενήντα Αποχρώσεών, ενώ ο Γκρέι παλεύει με τους εσωτερικούς του δαίμονες.

yrtrderex

Καθώς οι δύο τους προσπαθούν να οικοδομήσουν μία σχέση εμπιστοσύνης με σκοπό τη σταθερότητα, σκοτεινά μυστικά του παρελθόντος του Κρίστιαν περιβάλουν το ζευγάρι και απειλούν να καταστρέψουν το κοινό τους μέλλον. Το ερώτημα είναι, λοιπόν: «Μπορεί τελικά η αγάπη να θριαμβεύσει και να αλλάξει έναν άνθρωπο;».

Αν ψάχνεις κι εσύ να βρεις την απάντηση, τον Φεβρουάριο αξίζει να απολαύσεις στον αγαπημένο σου κινηματογράφο την πιο ερωτική ταινία, τις «Πενήντα πιο σκοτεινές αποχρώσεις του γκρι». Με όποιον κι αν πας, το σίγουρό είναι ότι θα περάσεις υπέροχα και θα γιορτάσεις την αγάπη με τον πιο ερωτικό τρόπο!

Το βιβλίο «Πενήντα πιο σκοτεινές αποχρώσεις του γκρι» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πατάκη, ενώ η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 9 Φεβρουαρίου, την πιο «ερωτική» περίοδο του χρόνου!

Μάθετε όλα τα νέα για τις «50 αποχρώσεις του γκρι» στη σελίδα του στο Facebook!