Έρωτας και Survivor: Τι θα γινόταν στο νησί αν οι παίκτες... ζευγάρωναν;

Γωγώ Φούντα
Έρωτας και Survivor: Τι θα γινόταν στο νησί αν οι παίκτες... ζευγάρωναν;

Love is in the air

Το αγαπημένο μας Survivor εκτυλίσσεται με γοργούς ρυθμούς, και όπως είναι φυσικό οι κόντρες δίνουν και παίρνουν με ζητήματα υψίστης σημασίας που έχουν να κάνουν με ψάρια και αρχηγικές τάσεις, να βρίσκονται στην ατζέντα του ξεκατινιάσματος. Εμείς, επειδή εδώ στο Queen τους πονάμε τους Survivors της καρδιάς μας και επειδή τους έχουμε δει κάπως να το χάνουν από την έλλειψη τροφής και ύπνου, βάλαμε τα πράγματα κάτω, τα σκεφτήκαμε και αποφασίσαμε ότι δεν είναι τα παραπάνω που λείπουν από τους παίκτες, αλλά το σεξ! Γι’ αυτό λοιπόν, λέμε να βάλουμε στο παιχνίδι κάποια άτομα σεξουαλικά και εντυπωσιακά προκειμένου να ανεβάσουν τη λίμπιντο των παικτών και να δουν χαρά στα σκέλια τους. Τα ζευγάρια λοιπόν είναι έτοιμα, και για οποιαδήποτε προσθήκη δεχόμεθα παρατηρήσεις.

Λάουρα-Jared Leto: O Jared είναι σίγουρα μία αμφιλεγόμενη προσωπικότητα με εκκεντρικό στυλ και επιλογές. Η Λάουρα πάλι όχι και τόσο, μιας και πρόκειται για μία γλυκύτατη ζουζουνιάρα νεαρά η οποία διαθέτει ένα τεράστιο ταλέντο: Την κατασκευή κοτσίδας ψαροκόκαλο μέσα σε 2 λεπτά. Το καλύτερο μοντέλο για τη Λαουρίτα λοιπόν, είναι αναμφισβήτητα ο Jared ο οποίος διαθέτει μακριά και πλούσια κόμη έτοιμη για πειραματισμό. Τη στιγμή που ο διάσημος ηθοποιός θα παρουσιάσει τα πρώτα δείγματα ψαλίδας, θα έρθει και το τέλος του δεσμού τους.

rs 28019 20140225 jaredleto x1800 1393358033

Γιάννης Σπαλιάρας-Κατερίνα Καινούργιου: Ψηλοί και άκρως εντυπωσιακοί και οι δύο. Φημίζονται για τις επιτυχίες τους στο άλλο φύλο αλλά και την αγάπη τους και για το fitness και γενικότερα τη φροντίδα της εξωτερικής εμφάνισης. Τις πρώτες μέρες στο νησί η Κατερίνα θα έπεφτε σε κατάθλιψη γιατί θα έπρεπε να αποχωριστεί τις τρέσες της και ο Γιάννης θα την παρηγορούσε ενώ παράλληλα θα θρηνούσε για τον τραυματισμό του που δεν του επιτρέπει να προσφέρει στην ομάδα. Εκεί μεταξύ δακρύων και γκρίνιας θα έπεφταν τα πρώτα φιλιά και μία όμορφη σχέση θα ξεκινούσε.

ken H 645 450

Τσανγκ-Angelina Jolie: Θέλουμε πολύ να δούμε την Angoula στον Άγιο Δομινίκο και θα κάναμε τα πάντα για να το πετύχουμε. Και ναι, το βαρύ πυροβολικό το οποίο και θα αποτελέσει την αφορμή για την έλευση της star στο νησί, δεν είναι άλλο από την παρουσία του Ορέστη Τσανγκ. Η διάσημη ηθοποιός ως γνωστόν, έχει μία ιδιαίτερη αγάπη στους εξωτικούς προορισμούς, και δη στους κατοίκους αυτών, μιας και έχει επιλέξει να υιοθετήσει 3 παιδιά από Ασία και Αφρική. Ο Τσανγκ λοιπόν, ως ο πρώτος Κινέζος στην ιστορία από τη Θεσσαλονίκη, έχει σαφές προβάδισμα για την κατάκτηση της καρδιάς της Angie, μιας και το φλογερό-και αναμφισβήτητα εξωτικό του-βλέμμα δε θα την αφήσει ασυγκίνητη. Στη χειρότερη, να τον υιοθετήσει και να κάνει ζωή χαρισάμενη.

angieeee

Rihanna-Ντάνος: Παιδιά της εξοχής και τα δύο που από μικρά έχουν πέσει στη βιοπάλη και προσπαθούν να ζήσουν το όνειρο στηριζόμενα στις δικές τους και μόνο δυνάμεις. Νησιώτες, με εντυπωσιακή εμφάνιση και αγνά αισθήματα, θα μιλήσουν για τότε που πήγαιναν για ψάρεμα στο μόλο και στη συνέχεια για τις όμορφες βαρκάδες με τον πρώτο έρωτα, μέσα στο καίκι του παππού. Με το πέρας του Survivor, η Rihanna θα πάρει τις πολύχρωμες γούνες της και θα μετοικήσει μια και καλή στη Σκιάθο, ρίχνοντας μαύρη πέτρα στα Barbados, των οποίων το κλίμα τις φριζάρει τα μαλλιά.

Rihanna 2015

Βο-Eva Longoria: To καλοκάγαθο βουνό που ακούει στο όνομα Bο και το οποίο έχει κυριολεκτικά ρέψει από τις κακουχίες, έλκεται έντονα από γυναίκες-πιτσιποπάκια-τις οποίες και βλέπει σαν μπιμπελό. Αυτός είναι και ο λόγος, που η έλευση της μικροσκοπικής Eva Longoria στο νησί κρίνεται απαραίτητη, ώστε να κρατήσει παρέα στο γλυκό ράπερ και γιατί όχι να κάνουν και μία ομορφιά. Τις μέρες που βρέχει και κάνει κρύο, ο προστατευτικός Bo θα την κουβαλάει μέσα στην τσέπη του μαγιό του, σε ένδειξη αγάπης και φροντίδας.

the new and improved eva longoria 2 20416 1452911868 8 dblbig

Πάνος Αργιανίδης-Serena Williams: Aθλητές και οι δύο, η μία σπουδαία ο άλλος όχι, η μεγάλη τενίστρια θα πάρει την ρακέτα και την κοντή της φουστίτσα και θα ταξιδέψει μέχρι τη Γαλλική Πολυνησία προκειμένου να συζητήσει για το αν το ράγκμπι θα γίνει ολυμπιακό άθλημα και ποια θα είναι η θέση του Πάνου στη σχετική επιτροπή. Έπειτα από ώρες συζητήσεων και meeting ο έρωτας θα τους χτυπήσει την πόρτα και η Serena θα πέσει στα δίχτυα του Πάνου, με την προϋπόθεση να αποχωριστεί την έναστρη μπλούζα.

serena williams

Eυρυδίκη Βαλαβάνη-Kanye West: Την τσαμπουκαλού και αντιδραστική Ευρυδίκη ο μοναδικός άντρας που θα μπορέσει να την κάνει καλά, είναι ο εξίσου τσαμπουκαλής και ζόρικος Κanye West, τα ανδραγαθήματα του οποίου κάνουν συχνά πυκνά το γύρο του κόσμου. Και μιας και η μοναδική γυναίκα που φοβάται στη γη είναι η Kim, ο Kanye θα βγάλει όλο του το άχτι στην όμορφη αθλητικογράφο και την έχει… σούζα! Φυσικά η Ευρυδίκη θα αντιδράσει και αφού πρωταγωνιστήσει στο τελευταίο video clip του Kanye, θα τον παρατήσει για κάτι λιγότερο μπρουτάλ.

kanye west2