Survivor: 5 λόγοι για τους οποίους η Παπαδοπούλου έχει απόλυτο δίκιο που θέλει να πάει στους Μαχητές

Γωγώ Φούντα
Survivor: 5 λόγοι για τους οποίους η Παπαδοπούλου έχει απόλυτο δίκιο που θέλει να πάει στους Μαχητές

Όσο τα λες «έξω από τα δόντια» είμαστε μαζί σου

Δε θα κρυφτώ πίσω από το δάχτυλό μου: Την Ειρήνη Παπαδοπούλου αρχικά δεν την είχα συμπαθήσει, διότι όλος αυτός ο χαμός που έκανε και η συχνή της γκρίνια, κάπως με ενοχλούσε. Βέβαια, στη συνέχεια κατάλαβα, ότι το να συμβιώνεις με τη Σόφη Πασχάλη και το Στέλιο Χανταμπάκη, δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον πλανήτη. Επίσης κατάλαβα ότι τα νεύρα της καλλίγραμμης αοιδού ήταν σε οριακό σημείο και όχι αδίκως, μιας και εσχάτως βλέπουμε τα τέρατα στο στρατόπεδο των Διασήμων. Εμείς λοιπόν, σε ένδειξη συμπαράστασης στην Ειρηνάρα της καρδιάς μας, και ούσες έξαλλες μετά το χθεσινό επεισόδιο, τα βάλαμε κάτω και βρήκαμε τουλάχιστον 5 λόγους για τους οποίους είναι 100% δικαιολογημένη που θέλει να τους παρατήσει και να πάει στους Μαχητές.

Ο Χανταμπάκης: Τώρα αλήθεια, μπορεί να θεωρηθώ κακούλα και εμμονική, αλλά πραγματικά δεν μπορώ να σκεφτώ έναν φυσιολογικό άνθρωπο που να μπορεί να συμβιώσει με το συγκεκριμένο. Είναι οξύθυμος, φωνακλάς, ιντριγκαδόρος και κράζει από το πρωί μέχρι το βράδυ το Σπαλιάρα, τον οποίο και θεωρεί πολύ καλό του φίλο. Από τη στιγμή λοιπόν που η Ειρήνη αντιλήφθηκε τι παίζει, αποστασιοποιήθηκε, με αποτέλεσμα οι πιστοί ακόλουθοι του Χάντα να μην της λένε ούτε γεια! Το σεξιστικό αστειάκι με το σουτιέν που κάνει ο Στελάρας στο αποψινό επεισόδιο, θα αφήσω να το κρίνετε εσείς. Δεν περίμενα κάτι καλύτερο.

58e5ee01ed0f0

Τα άλλα κορίτσια: Και άντε πες η Βαλαβάνη είναι καλή αγωνιστικά. Το γεγονός ότι η Λάουρα αδυνατεί να σταυρώσει νίκη, με αποτέλεσμα να κάθεται σε αρκετούς αγώνες, και όταν οι διάσημοι θέλουν πάση θυσία φαγητό ή ασυλία να βάζουν την Παπαδοπούλου να αγωνιστεί για 3η και 4η φορά, είναι κομματάκι άδικο, και μάλλον το αντιλήφθηκε και η ίδια. Όχι αγάπες, σκέφτηκε. Εμ δε θα μου μιλάτε, εμ θα βγάζω μονίμως το φίδι από την τρύπα; Κάθομαι κι εγώ σε ένα αγώνισμα και ας τρέξει η Λάουρα που τόσο αγαπάτε και συμπαθείτε. Εύγε νέα μου. Στη θέση σου δε θα αγωνιζόμουν ποτέ ξανά.

Με τον Μπο τι ακριβώς παίζει; Ακολουθεί σοβαρή απορία: Ο Μπο για ποιο λόγο ανήκει στην κλίκα εφόσον ανταγωνίζεται σε αχρηστία τον Πανάρα τον Αργιανίδη; Γιατί ένας χριστιανός δε βρέθηκε να τον ψηφίσει αρνητικά; Και γιατί κρίνει την Παπαδοπούλου η οποία τουλάχιστον έχει φέρει και 50 νίκες στην ομάδα της; Μήπως γιατί έτσι διέταξε ο αρχηγός Στέλιος; Ζούμε όμως για τη στιγμή που θα βγει υποψήφιος και μετά θα πάει σπίτι του, γιατί καλά και τα αστεία, αλλά όταν στην μέση μπαίνει η κακία, τότε καλύτερα να αποχωρείς.

Βλέπει το Σπαλιάρα: Έφυγε ο Γιάννης, το καλοκάγαθο αυτό παιδί, και βρήκε την υγειά του. Διότι σου λέει οι Μαχητές, μπορεί να πλακώνονται από το πρωί μέχρι το βράδυ, αλλά τουλάχιστον το κάνουν φανερά. Δε σου κάνουν πρώτα τη γατούλα και μετά σε ψηφίζουν (βλέπε Λάουρα), ούτε στο παίζουν φιλαράκια και στην πρώτη στραβή σε κάνουν ρόμπα (βλέπε Χανταμπάκης). Να τα λέμε κι αυτά.

spaliaras

Η αγάπη για το Ντάνο: Ειλικρινά, πρώτη φορά βλέπουμε να βρίζεται μαζικά ένας άνθρωπος και μετά από μία εβδομάδα να αποθεώνεται. Βέβαια, μεσολάβησε και μία ψηφοφορία, η οποία έδειξε ότι τον Αγγελόπουλο ο κόσμος τον αγαπάει. Και ως διά μαγείας, η Ευρυδίκη τον λάτρεψε πάλι, και ο Χούτος του έκανε Hi-5 γιατί είναι και πολύ φιλαράκια. Και ναι, φυσικά και η Λάουρα τον αγαπάει εκ νέου, γιατί εντελώς μαγικά, η εμπειρία του να είσαι προτεινόμενος τον άλλαξε σαν άνθρωπο. Κάτι τέτοιο λογικά θα συμβεί και με την Ειρήνη όταν βγει υποψήφια και μείνει. Γιατί λυπάμαι που το λέω, αλλά την κλίκα του Χανταμπάκη τη συμπαθούν μόνο πρόσωπα με δεσμούς αίματος, και γι’ αυτά δεν παίρνω και όρκο. Ειρηνάρα φύγε όσο είναι καιρός και γίνε Μαχήτρια.