Μήπως έχεις παχύνει λιγάκι; Η φράση-μαχαιριά που σίγουρα έχεις ακούσει κι εσύ

Γωγώ Φούντα
Μήπως έχεις παχύνει λιγάκι; Η φράση-μαχαιριά που σίγουρα έχεις ακούσει κι εσύ

Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Δίαιτας με το δικό μας ξεχωριστό τρόπο

Πόσες φορές δεν έχεις κοιταχτεί στον καθρέφτη με βλέμμα απόγνωσης παρατηρώντας τα πολλά περιττά σου κιλά –όπως εσύ νομίζεις- και καταλήγοντας ότι φέτος του γαλάζιο του ουρανού και της θάλασσας δε θα σε χαρούν γιατί πολύ απλά δε σκοπεύεις να βγεις σε παραλία; Θυμάσαι εκείνη τη φορά που κάποιος σε κοίταξε εξεταστικά και σε ρώτησε «Μήπως έχεις παχύνει λιγάκι;». Θυμάσαι αλήθεια το ρίγος που διαπέρασε την ραχοκοκαλιά σου ενώ παράλληλα κρατούσες την ανάσα σου μπας και ακούσεις αμέσως μετά, «Έλα πλάκα σου κάνω»! Τα θυμάσαι όλα αυτά;

Επειδή εμείς εδώ στο Queen τα θυμόμαστε-προφανώς και όλες έχουμε ακούσει την παραπάνω ατάκα-ετοιμάσαμε ένα άκρως χιουμοριστικό-και ίσως διδακτικό video, με όλες εκείνες τις πιθανές απαντήσεις που μπορείς να δώσεις στον κακεντρεχή και δυστυχώς παρατηρητικό άνθρωπο που θα προσέξει την ελαφρώς πιο ζουμερή σιλουέτα σου.

Διότι φίλη μου σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα Κατά της Δίαιτας και λέμε ένα ΟΧΙ στην ανασφάλεια, το body shamming και όλες εκείνες τις λύσεις απελπισίας που απειλούν την υγεία και την ψυχολογία σου. Το σημαντικό λοιπόν δεν είναι το αψεγάδιαστο κορμί, αλλά η ισορροπημένη διατροφή η οποία θα σε κάνει χαρούμενη και υγιή. Αγνόησε τα αρνητικά σχόλια, δες τα θετικά σου και αγάπησε το σώμα σου.