Survivor: Όταν οι Διάσημοι μίλησαν για αδικία και... «γέλασαν κι οι πέτρες»

Γωγώ Φούντα
Survivor: Όταν οι Διάσημοι μίλησαν για αδικία και... «γέλασαν κι οι πέτρες»

Ντάνος και Κοκκινάκης σε ένα κρεσέντο παραλογισμού

Η Λάουρα ως γνωστόν αποχώρησε, γύρισε στην Ελλάδα με τα εντυπωσιακά της κοτσιδάκια, και η ζωή στο νησί συνεχίζεται, με δυσκολία βέβαια καθότι Ευρυδίκη και Κοκκινάκης ακόμα θρηνούν για την αποχώρηση της… τόσο δυνατής αυτής παίκτριας! Για να μην παρεξηγηθώ, η Λάουρα είναι συμπαθέστατη και γλυκύτατη αλλά η αλήθεια είναι ότι για Survivor και δη νικήτρια δεν έκανε! Και αφού λοιπόν η όμορφη ξανθιά βρίσκεται πλέον στα πάτρια εδάφη, οι φίλοι της και κυρίως οι δύο κολλητοί της, έχουν νεύρα κρόσσια και είναι έτοιμοι για καυγά ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Στο χθεσινό επεισόδιο λοιπόν, εκτός του ότι για ακόμη μία φορά παρακολουθήσαμε το θέατρο του παραλόγου, εντοπίσαμε και κάποια σημεία τα οποία θα μπορούσαν να στείλουν τους Διάσημους απευθείας για νοσηλεία, μιας και σιγά σιγά αυτό που έχει ο Ντάνος έχει αρχίσει να εξαπλώνεται. Ναι, η παράνοια δεν έχει στρατοπεδεύσει μόνο στο μυαλό του λεβέντη Σκιαθίτη αλλά έχει αρχίσει να εξαπλώνεται και προς τους υπόλοιπους παίκτες.

Το σημείο μηδέν

Οι Διάσημοι χάνουν-ναι για ακόμη μία φορά-και ο έρμος Σπαλ, ο οποίος μετά την ερμηνεία του «Σφάχτη της Καρύδας» φλερτάρει έντονα με την αρνητική μας ψήφο, αποφασίζει να μείνει στον πάγκο επειδή τραυμάτισε την μέση του-εδώ δεν μπορεί να νικήσει υγιής άρα ως τραυματίας θα ήταν κάτι παραπάνω από αχρείαστος-! Οι Μαχητές κερδίζουν, και ο Ντάνος με το βλέμμα φονιά που έχει υιοθετήσει εσχάτως του φωνάζει: «Τώρα δε σε πονάει η μέση»; Από το σημείο αυτό και μετά θεωρούμε ότι τα γεγονότα είναι μία φάρσα!

Γιατί δεν έχουν δικαίωμα να μιλούν οι Διάσημοι;

Όταν έχεις υπάρξει συμπαίκτης της Λάουρα Νάργες, το fair play το οποίο επικαλείσαι, έχει «τσαλαπατηθεί» από εσένα τον ίδιο αμέτρητες φορές. Ποιος θα ξεχάσει άλλωστε την κρίση πανικού της Λαουρίτα στη νεροτσουλήθρα ενώ λίγες μέρες μετά κρεμιόταν στο κενό; Ποιος θα ξεχάσει τις αμέτρητες φορές που η Λάουρα έμεινε έξω γιατί δεν ένιωθε καλά, και τις πλάτες που της έκαναν οι συμπαίκτες της προκειμένου να μη φανεί το… προφανές: Στα κρίσιμα αγωνίσματα η Λάουρα προφασιζόταν τραυματισμό για να μην μπαίνει καν στη διαδικασία να παίξει.

Αλήθεια, λεβέντη Σκιαθίτη, ανέκφραστε πολίστα και εναλλακτικέ θεατρίνε, αυτό δεν είναι ατιμία; Και άντε και να δεχτούμε ότι ο Σπαλιάρας το έκανε επίτηδες και λόγω στρατηγικής. Τέτοιο δεν είναι το παιχνίδι; Ή μήπως όλοι τους έχουν συζητήσει τι σκοπεύουν να κάνουν προκειμένου να κερδίσουν το έπαθλο; Και τελοσπάντων, όταν… «μαγειρεύεις» ψηφοφορίες προκειμένου να μη φύγεις εσύ ή η κολλητή σου, τότε μάλλον δε θα πρέπει να κάνεις λόγο για καμία στρατηγική.

Σε αναμονή του αποψινού επεισοδίου και της νέας έκρηξης των Διασήμων σε περίπτωση ήττας. Εδώ θα είμαστε να τα σχολιάσουμε.