Πώς θα φέρεις το Καλοκαίρι στην πόλη;

Πώς θα φέρεις το Καλοκαίρι στην πόλη;

Το Καλοκαίρι απέχει πια ελάχιστα και όλες ανυπομονούμε να φέρουμε τις διακοπές λίγο πιο κοντά. Πώς να τα χωρέσεις όμως όλα, όταν το πρόγραμμά σου είναι ασφυκτικά «γεμάτο» με υποχρεώσεις; Για να μην ζεις μόνο για το Σαββατοκύριακο, στο οποίο προσπαθείς να «χωρέσεις» καφέδες με φίλους, οικογενειακά τραπέζια και πάρτι και να αναπληρώσεις τον χαμένο χρόνο, συγκεντρώσαμε μερικές προστάσεις για να φέρεις το Καλοκαίρι στην πόλη λίγο πιο νωρίς και να μετατρέψεις κάθε μέρα σε γιορτή! Επειδή ο Αύγουστος αργεί ακόμα, ξεκίνα από σήμερα κιόλας.

Για αρχή, κλείσε τον υπολογιστή! Σταμάτα να μιλάς με τις κολλητές σου στο chat και να χαζεύεις φωτογραφίες στο Facebook και το Instagram… Δοκίμασε να αποσυνδεθείς για λίγο και να καλέσεις την παρέα σου στο σπίτι. Άσε το κινητό που έχει γίνει προέκταση του χεριού σου, σήκωσε τα μανίκια και ετοίμασε το τέλειο aperitivo στο μπαλκόνι σου!

Δεν χρειάζεται να περιμένεις μία ειδική περίσταση για να «ανοίξεις» το σπίτι σου, στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Μπορείς να βρίσκεις συνεχώς αφορμές για να περνάς χρόνο με όσα άτομα σε ευχαριστούν. Μην ξεχνάς άλλωστε, ότι η μεγαλύτερη αξία στη ζωή είναι οι άνθρωποί μας. Οι γονείς μας, ο σύντροφός μας, η παρέα μας, όλοι όσοι είναι δίπλα μας κάθε στιγμή και δεν πρέπει να παραμελούμε. Η καθημερινή επαφή μαζί τους, θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά και θα κάνει τη σχέση σας ακόμα πιο δυνατή. «Χτίσε» τις αναμνήσεις που θα θυμάσαι για πάντα!

Στρώσε το τραπέζι στον κήπο σου! Ετοίμασε κάτι γρήγορο ή τη σπεσιαλιτέ σου και γευτείτε μαζί τους μικρούς… πειρασμούς. Γιατί ανάμεσα στις μεγάλες απολαύσεις βρίσκεται και το φαγητό. Δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τις θερμίδες, καθώς μπορείς να τις κάψεις πλένοντας τα πιάτα. Ήξερες ότι μισή ωρίτσα αρκεί για να κάψεις 78 θερμίδες; Επιπλέον, είναι αγχολυτικό και θα νιώσεις πιο ήρεμη και χαλαρή. Δες λοιπόν ακόμη και τα πιο μικρά πράγματα, αισιόδοξα!

ythtj

Άλλωστε με το AVA, το προϊόν που έχει μία ξεχωριστή θέση στην κουζίνα μας, δεν χρειάζεται να ανησυχούμε για τα πιάτα. Δεν αφήνει μυρωδιές και λεκέδες, ξεβγάζεται εύκολα, χωρίς να αφήνει κατάλοιπα, είναι οικονομικό και… το καλύτερο; Μας αφήνει περισσότερο χρόνο για να απολαμβάνουμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα στο σπίτι!

Με την καμπάνια «Το σπίτι θέλει AVA» και με τη νέα του υπογραφή, «Ξεκάθαρη Φροντίδα», μας υπενθυμίσει την ομορφιά και τη χαρά που κρύβει ένα σπίτι γεμάτο ζωή, ενώ ταυτόχρονα το AVA φροντίζει για όλα τα υπόλοιπα. Μέσα από δύο διαφορετικές σειρές, το AVA Περλέ (με χαμομήλι και με χαμομήλι και λεμόνι) και το AVA Ξύδι Action (με ξύδι και με ξύδι, μήλο και μέντα), μας ανοίγει την όρεξη. Όρεξη για οικογενειακές στιγμές, όρεξη για όμορφες βραδιές με φίλους, όρεξη για ζωή. Γι’ αυτό το σπίτι θέλει AVA!

Υπάρχει, άλλωστε, πιο όμορφη εικόνα από ένα σπίτι γεμάτη ζωή, χαμόγελα και αγαπημένα πρόσωπα που μοιράζονται ξεχωριστές στιγμές; Αξιοποίησε κάθε ευκαιρία και στήριξε τις επιλογές σου, δίνοντας σημασία σε ό,τι αξίζει αληθινά στη ζωή σου. Οργάνωσε μία προβολή στο μπαλκόνι σου, ένα κοκτέιλ πάρτι στον κήπο ή μια διασκεδαστική βραδιά με επιτραπέζια και καραόκε! Βρες αφορμές για να δεις λίγο πιο αισιόδοξα τις μικρές καθημερινές στιγμές. Δοκίμασε νέες εμπειρίες με τους αγαπημένους σου!