Και ναι, είμαι η Ερμιόνη και δεν ξέρω να αλλάζω λάστιχο!

Ερμιόνη Σαρρή
Και ναι, είμαι η Ερμιόνη και δεν ξέρω να αλλάζω λάστιχο!

Οδηγώ από τα 18 μου (18 και 3 μηνών για την ακρίβεια). Την ημέρα των γενεθλίων μου περίμενα στην ουρά του ταμείου της τράπεζας για να εκδώσω τα παράβολα για το δίπλωμα οδήγησης και έτσι εδώ και δέκα χρόνια είμαι επίσημα μία… σοφερίνα. Από οδήγηση μία χαρά τα πάω, μη μου ζητήσεις όμως τίποτα παραπάνω. Ο έλεγχος των λαδιών, το service και η αλλαγή των ελαστικών είναι ΞΕΚΑΘΑΡΑ αντρική υπόθεση.

Και αυτό το διαπίστωσα (για πολλοστή φορά) στο τελευταίο μου τριήμερο στην Άνδρο. Φορτώσαμε με την κολλητή μου το αυτοκίνητο, μπήκαμε στο καράβι, κάναμε τις βόλτες μας στο νησί και λίγο πριν την επιστροφή ζήσαμε τον «απόλυτο εφιάλτη»……ΛΑΣΤΙΧΟ!

Δύο γυναίκες, ένα σκασμένο λάστιχο και ένα καράβι που αναχωρούσε σε μισή ώρα. Αυτός θα μπορούσε να είναι κάλλιστα ο τίτλος της πονεμένης αυτής ιστορίας. Το κύριο θέμα θα ανέφερε πως κατέληξα να αφήσω το αυτοκίνητο στο νησί καθώς δεν ήξερα να αλλάζω λάστιχο και το ήδη υπάρχον είχε γίνει… πίτα. Εμείς επιστρέφαμε στην πόλη και το αυτοκινητάκι μου συνέχιζε τις διακοπές τους στο νησί. Και ποιος θα πήγαινε τη Δευτέρα ξανά πίσω;Mα φυσικά ο Έλληνας πατέρας ο οποίος θα έπρεπε να αλλάξει λάστιχο (hello, το αυτοκίνητό μου λόγω χώρου δεν έχει καν ρεζέρβα) και να το επιστρέψει στην Αθήνα.

ProductShots KeyVisualNail
ProductShots KeyVisualGlass

Αυτό όμως δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ ξανά όχι γιατί έμαθα να αλλάζω λάστιχο αλλά επειδή έβαλα στην ζωή μου την BRIDGESTONE. Η νέα γενιά ελαστικών DRIVEGUARD διασφαλίζει σε κάθε οδηγό την συνέχεια του ταξιδιού για αλλά 80χλμ τουλάχιστον δίνοντας την δυνατότητα να συνεχίσει να κινείται με ταχύτητες μέχρι 80 χλμ/ώρα .

PHOTO 074

Η νέα αυτή τεχνολογία της BRIDGESTONE επιτρέπει στον οδηγό, παρόλο που έχει τρυπήσει το ελαστικό κι έχει χάσει τον αέρα του, να διατηρήσει τον έλεγχο του οχήματος και να συνεχίσει να οδηγεί μέχρι να φθάσει σε κατάλληλο σημείο για την επισκευή ή την αντικατάστασή του. Παρέχει δηλαδή στον οδηγό μια πρόσθετη προστασία που του επιτρέπει να συνεχίσει το ταξίδι του χωρίς να χάνει χρόνο και χωρίς να χρειαστεί να ακινητοποιήσει άμεσα το αυτοκίνητό του.

Όπως πολύ καλά καταλαβαίνεις, δε χρειάζεται ούτε εγώ ούτε και εσύ να αγχωθούμε την επόμενη φορά που θα πατήσουμε κάποια πρόκα. Who cares, όσο υπάρχει στη ζωή του η Η νέα γενιά ελαστικών DRIVEGUARD.