Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ και το MEDITERRANEAN COLLEGE δίνουν ραντεβού στο Lake Party Trichonida!

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ και το MEDITERRANEAN COLLEGE δίνουν ραντεβού στο Lake Party Trichonida!

Θέλεις μουσική; Θέλεις χορό; Θέλεις διασκέδαση; Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ και το Mediterranean College, αποκλειστικοί Χορηγοί Εκπαίδευσης στο Lake Party Trichonida, δίνουν ραντεβού με τη νεολαία για ένα μαγικό διήμερο διασκέδασης, την Πέμπτη 20 και την Παρασκευή 21 Ιουλίου, στο Κτήμα Πιθάρι (Λίμνη Τριχωνίδα), προσφέροντας παράλληλα 5 διπλές προσκλήσεις για το party

Lake Party Trichonida... Το ραντεβού που κανείς δεν θέλει να χάσει!

Με σύνθημα την αγάπη για lakesports (lakevolley, κ.ά.), αλλά και με το πάθος για διασκέδαση, το Lake Party ανοίγει τις πόρτες του και υποδέχεται τους υποστηρικτές του από νωρίς το μεσημέρι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με δυνατή μουσική από συγκροτήματα και DJ sets on stage!

Πέμπτη 20 Ιουλίου

Τα Υπόγεια Ρεύματα έρχονται στο Lake Party, δίνοντας την εκκίνηση για το φετινό καλοκαίρι! Με τη σειρά του ο μοναδικός τραγουδοποιός Παύλος Παυλίδης & B movies, έρχεται να μας ξυπνήσει κάθε γλυκιά ανάμνηση, με τραγούδια τόσο από την αξέχαστη εποχή των Ξύλινων Σπαθιών, όσο και από τη μεταγενέστερη διαδρομή του.

Παρασκευή 21 Ιουλίου

ΜΠΛΕ και ΘΕΟΔΟΣΙΑ ΤΣΑΤΣΟΥ μαζί, σε μια μεγάλη συναυλία για τα 20 χρόνια του συγκροτήματος. Ένα reunion - έκπληξη που κανείς δεν πρέπει να χάσει! Στη συνέχεια, ο Μύρωνας Στρατής και ο Ησαϊας Ματιάμπα συναντούν την Ήβη Αδάμου και μαζί ταξιδεύουν το κοινό του Lake Party σε ένα εκρηκτικό, καλοκαιρινό πρόγραμμα γεμάτο ενέργεια και παλμό!

Οι εκπλήξεις όμως δεν τελειώνουν εκεί... Ο Consoul Trainin ανεβαίνει στην σκηνή και τα decks παίρνουν φωτιά! Μαζί του ο Γιώργος Γαϊτάνος, συνοδεύοντας με το βιολί του, και ο Πέτρος Πυλαρινός με τη φωνή του.

Από τη μεγάλη παρέα του Lake Party δεν θα λείπει ο resident dj Nick Katsigiannis, που συνεχίζει μαζί μας για έβδομη συνεχή χρονιά!

Τη Δευτέρα 3 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου από τον διοργανωτή κ. Γιώργο Λάμπρη, η οποία επεφύλλασε μια ακόμα μεγάλη έκπληξη! Ο πολυτάλαντος Πάνος Μουζουράκης δίνει το μεγάλο του καλοκαιρινό ραντεβού στο Lake Party, στη Λίμνη Τριχωνίδα, την Παρασκευή 25 Αυγούστου! #savethedate #lakers

Lake Party λοιπόν με Χορηγούς Εκπαίδευσης το ΙΕΚ ΑΛΦΑ και το Mediterranean College! Εσύ θα λείπεις;;
Η προπώληση εισιτηρίων ξεκίνησε. Προλάβετε τις προσφορές και κερδίστε δωρεάν μια επιπλέον είσοδο!

Σημεία διανομής εισιτηρίων:
- Κτήμα Πιθάρι Λίμνη Τριχωνίδα
- Πιθάρι στο Αγρίνιο
- «Γερμανός» Αγρίνιο
- «Γερμανός» Μεσολλόγγι
- Αστικά Κτέλ Αγρινίου
-www.lakeparty.gr Online Ticketing

Θα υπάρχουν, επίσης, δρομολόγια Αστικών Λεωφορείων από και προς το χώρο του Lake Party, που τα προτείνουμε όπως πάντα για τη δική σας ασφάλεια.

Μπες εδώ , συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και πάρε μέρος αυτόματα στην κλήρωση για 5 διπλές προσκήσεις από το ΙΕΚ ΑΛΦΑ!