Βρήκαμε το μυστικό για lunch breaks που μας κρατούν σε φόρμα!

Ερμιόνη Σαρρή
Βρήκαμε το μυστικό για lunch breaks που μας κρατούν σε φόρμα!

Καλοκαίρι στην πόλη και συγκεκριμένα στην Αθήνα που φημίζεται για τις υψηλές της θερμοκρασίες και την κίνηση. Ευχή και των τεσσάρων μας θα ήταν να βρισκόμαστε όλες αυτές τις θερμές ημέρες δίπλα σε κάποια παραλία, χαλαρές πάνω σε κάποιο πουφ και να τρώμε παγωτό. Η πραγματικότητα όμως μας βρίσκει στο γραφείο κοιτάζοντας στα social media φωτογραφίες των ήδη αδειούχων. Πού θα πάει, όμως, θα έρθει και η δική μας ώρα!

Επειδή όμως τα γνήσια Queen girls δεν το βάζουν κάτω, φέραμε τα πουφ στο γραφείο και τα παγωτά Κρι Κρι στο ψυγείο. Το lunch break στο γρασίδι έχει γίνει εδώ και λίγες εβδομάδες θεσμός και αν τύχει να περνάς απ΄έξω θα μας πετύχεις σίγουρα να γελάμε (κάποια ιστορία θα μας διηγείται η Γωγώ) και να γευόμαστε τα Super Spoon παγωτά μας. Γιατί πλέον μπορούμε να τρώμε παγωτά με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, super fruits, λίγες θερμίδες και ελάχιστα λιπαρά. Βeach body, συνεχίζεις να είσαι μέσα στα καλοκαιρινά μας πλάνα!

Τα Super Spoon της Κρι Κρι τα είχαμε λατρέψει ήδη σαν γιαούρτια και έτσι η Κρι Κρι αποφάσισε να μας δροσίσει αυτό το καλοκαίρι λανσάροντάς τα και σε παγωτό, πάντα με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και super fruits, όπως μύρτιλο και φραγκοστάφυλο. Η κάθε συσκευασία περιέχει 9,3 γρ. πρωτεΐνη και αποτελεί την τέλεια επιλογή για εμάς που γυμναζόμαστε αλλά ταυτόχρονα δε θέλουμε να στερηθούμε από μερικές βασικές απολαύσεις (δες παγωτό).

Έχουμε κρύψει ήδη μερικά στην κατάψυξη και κάθε ημέρα δίνουμε το καθιερωμένο μας ραντεβού παρέα με τα Super Spoon παγωτά μας. Είναι η δική μας στιγμή, η πιο χαλαρή μας, αυτή που "αναλύουμε’" τα γνωστά και μη εξαιρετέα γυναικεία θέματα και ταυτόχρονα γεμίζουμε τις μπαταρίες μας με αρκετή ενέργεια για να συνεχίσουμε να πληκτρολογούμε. #μόνο_παγωτό_όχι_emails!

ygjgyj
yjty
ppp

Είναι σημαντικό μάλιστα να σου αναφέρω πως είναι το πρώτο παγωτό στην Ελλάδα με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και απολαυστικά super fruits (Woooohoo). Μα ξέρεις τι είναι να τρως παγωτό με ελληνικό στραγγιστό γιαούρτι Κρι Κρι και να μην ανησυχείς για τη σιλουέτα σου; Ένας μικρός Super Spoon θησαυρός μέσα στα κίτρινα ψυγεία της Κρι Κρι.

Εγώ σαν Ερμιόνη, γνωστή και ως ice cream addicted δηλώνω ιδιαίτερα ευτυχής στην τοποθεσία Queen.gr γιατί πλέον τρώω το παγωτό μου (9,3 γρ. πρωτείνης για να είμαι πιο λεπτομερής) δίχως τύψεις στο lunch break μου, που μου δίνει όλη την ενέργεια και δύναμη που χρειάζομαι για να επιστρέψω ξανά στο γραφείο. Το ίδιο θα σας έλεγε και η Γωγώ, η Βιβή και η Νάνσυ. Queen girls ραντεβού στα κίτρινα ψυγεία της Κρι Κρι για αρκετό παγωτό, ελάχιστες θερμίδες και μεγάλη απόλαυση.

jl