Η Daenerys Targaryen δεν θα καθίσει στο «Σιδηρούν Θρόνο» και σου εξηγούμε το γιατί

Γωγώ Φούντα
Η Daenerys Targaryen δεν θα καθίσει στο «Σιδηρούν Θρόνο» και σου εξηγούμε το γιατί

Αν δεν είσαι φανατικός του Game of Thrones καλύτερα να μη συνεχίσεις να διαβάσεις

Ο 7ος κύκλος συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον και κάθε φορά που τελειώνει το εκάστοτε επεισόδιο (μικρά τα λες και γεμάτα ερωτηματικά) ψάχνουμε σαν τρελοί τα κρυμμένα νοήματα τα οποία θα μας δώσουν απαντήσεις και θα μας βγάλουν από τη δίνη της αμφιβολίας και κυρίως της… αυπνίας (πώς να κοιμηθείς όταν δεν ξέρεις την μοίρα των πρωταγωνιστών);

Μία νέα θεωρία, από τις πολλές που κυκλοφορούν, έρχεται για να ανατρέψει όχι μόνο τα δεδομένα αλλά και ολόκληρη την ιστορία. Εσείς λοιπόν που είστε team Targaryen να σας ενημερώσουμε ότι η Θυελλογέννητη Daenerys μάλλον δεν είναι γραφτό να καθίσει στον πολυπόθητο θρόνο και να διοικήσει τα 7 Βασίλεια.

Λαγωνικά με έντονα σημάδια αυπνίας-ναι και αυτά-ανέτρεξαν στο δεύτερο κύκλο και στην Quaithe, τη γυναίκα με τη μάσκα που έπεισε τον Sir Jorah να υπηρετήσει την Daenerys και στη συνέχεια ανέλαβε την ίδια την Μητέρα των Δράκων για να της πει 5 πραγματάκια: «Για να πας Βόρεια, θα πρέπει να ταξιδέψεις πρώτα Νότια. Για να φτάσεις στη Δύση θα πρέπει να πας στην Ανατολή. Για να προχωρήσεις μπροστά πρέπει πρώτα να πας πίσω και για να αγγίξεις το φως θα πρέπει πρώτα να περάσεις μέσα από τη σκιά», της είχε πει, κάνονντας πολλούς να αναρωτηθούν.

Dragon Jon Snow 750x522

Σύμφωνα λοιπόν με τους αναλυτές, η Quaithe ουσιαστικά έλεγε ότι η Dany είναι προορισμένη για πολύ πιο σπουδαία πράγματα από έναν και μόνο θρόνο, αρκεί να μπορέσει να δει τα σημάδια. Η θεωρία αυτή ενισχύεται και από το γεγονός ότι ο Jon Snow μάλλον δεν είναι μπάσταρδος-στο χθεσινό επεισόδιο η Gilly διάβασε στο Sam ότι κάποιος Πρίγκιπας Raggar ακύρωσε το γάμο του για να παντρευτεί μία άλλη γυναίκα σε μυστική τελετή στο Ντορν…, λίγο πριν ο wannabe Maester τη διακόψει σε έξαλλη κατάσταση.

Με λίγα λόγια, πιθανότατα οι γονείς του Jon, Raggar Targaryen και Lyanna Stark να είχαν όντως παντρευτεί και ο Jon όχι μόνο να μην είναι μπάσταρδος αλλά να είναι διεκδικεί στα… ίσα και τον Iron Throne.

Υπομονή μέχρι το επόμενο επεισόδιο!