Στο εξωτικό γραφείο της Λυδίας, η ζωή μοιάζει λίγο πιο διασκεδαστική

Στο εξωτικό γραφείο της Λυδίας, η ζωή μοιάζει λίγο πιο διασκεδαστική

Σίγουρα γνωρίζεις τη Λυδία Παπαϊωάννου. Την έχεις παρακολουθήσει σε κάποια τηλεοπτική εκπομπή, την έχεις ακούσει στο ραδιόφωνο, έχεις διαβάσει κείμενά της και το πιθανότερο είναι ότι την ακολουθείς στο Instagram. Αυτό που ίσως δεν γνωρίζεις είναι ότι την περασμένη χρονιά αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα και να πραγματοποιήσει το όνειρό της.

Έτσι, ίδρυσε την Athens Coconut Content Company, τη δική της επιχείρηση, στην οποία τα πράγματα γίνονται όπως θέλει εκείνη. Αυτό φυσικά σημαίνει ότι έχει και πολλές ευθύνες. Γιατί μπορεί να μοιάζει με το κορίτσι της διπλανής πόρτας, αλλά στην πραγματικότητα είναι μία business woman που αντιμετωπίζει τη δουλειά της πολύ σοβαρά και φροντίζει ακόμα και για τις πιο μικρές λεπτομέρειες. Παρόλα αυτά, ποτέ δεν χάνει την όρεξή της και το χιούμορ της.

lydia

Όταν βρίσκεται στο girly και εξωτικό της γραφείο, περιτριγυρισμένη από καρύδες, παπαγάλους, χαβανέζες και φυτά προσπαθεί να παραμένει δημιουργική ακόμα και όταν πρέπει να πάρει αποφάσεις για φαινομενικά ασήμαντα πράγματα. Έτσι, για παράδειγμα, μπορεί να αφιερώνει ώρες για να βρει ένα πρωτότυπο welcome message στον τηλεφωνητή της, αλλά δεν το βάζει κάτω. Το πιο σημαντικό, είναι ότι ξέρει να ζητά τη βοήθεια των κατάλληλων ανθρώπων και συγκεκριμένα του… Μάκη!



Ποιος είναι ο Μάκης; Ο άνθρωπος που εμπιστεύεται περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον για τεχνικά ζητήματα που προκύπτουν καθημερινά στην εταιρεία της. Πρόκειται για τον εξειδικευμένο τεχνικό της COSMOTE, που τη συμβουλεύει στα μικρά αλλά και τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Πού θα βρεις τον δικό σου Μάκη; Στο ακουστικό σου! Αρκεί να καλέσεις 13818 και εκείνος θα σου λύσει κάθε τεχνική απορία που μπορεί να έχεις, ενώ οργανώνεις τη δική σου εταιρεία.

cosmote

Μπορεί η ερώτηση «Μάκη, αυτό με τον τηλεφωνητή πώς το κάνω;» να σου φαίνεται αστεία αλλά οι άνθρωποι του τμήματος εξυπηρέτησης της COSMOTE αντιμετωπίζουν τη Λυδία, όπως και κάθε μία από εμάς, με μεγάλη σοβαρότητα και επιδιώκουν να μας γνωρίσουν καλύτερα. Και αυτό διότι πιστεύουν ότι μόνο όταν ξέρεις κάποιον καλά, μπορείς να τον φροντίσεις καλύτερα.

Γιατί, όσο κλισέ και αν ακούγεται, καμία ερώτηση δεν είναι χαζή. Αρκεί να έχεις τους κατάλληλους ανθρώπους που ξέρουν τις απαντήσεις και μπορούν να σε καθοδηγήσουν σε κάθε σου βήμα. Για τον λόγο αυτό η COSMOTE, και κάθε ένας από τους ανθρώπους της, εργάζονται καθημερινά για να «χτίσουν» μια δυνατή σχέση στο χρόνο με γερά θεμέλια. Και το πρώτο βήμα για να συμβεί κάτι τέτοιο, είναι να κατανοήσουν τις ανάγκες των συνδρομητών τους σε βάθος, ώστε να είναι σε θέση να τους προσφέρουν ακόμη περισσότερους τρόπους εξυπηρέτησης! Εμπιστεύσου και εσύ τη γνώμη τους, χωρίς δεύτερες σκέψεις.

lydia cosmote