Ετοίμασε βαλίτσα, διαβατήριο και έφυγες! Αυτές είναι οι 10 λιγότερο αγχωτικές πόλεις στον κόσμο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ετοίμασε βαλίτσα, διαβατήριο και έφυγες! Αυτές είναι οι 10 λιγότερο αγχωτικές πόλεις στον κόσμο

Μάλλον ήρθε η ώρα για το επόμενο ταξίδι σου

Ναι, τα ταξίδια είναι από τα πράγματα που λατρεύουμε να κάνουμε και όχι μόνο γιατί ξεκουραζόμαστε, αλλά γιατί κυρίως αποκτάμε περισσότερες εμπειρίες, μαθαίνουμε καινούργιες κουλτούρες και γνωρίζουμε ανθρώπους, που σε άλλη περίπτωση σίγουρα δεν θα γνωρίζαμε.

Αν λοιπόν έχει έρθει η ώρα για το επόμενο ταξίδι σου, σου βρήκαμε τους κατάλληλους προορισμούς που ίσως και να μην έχεις επισκεφθελι ακόμη. Και επειδή τα ταξίδια ως επί των πλέιστων γίνονται για να ηρεμήσουμε και από το πιεστικό –ίσως- πρόγραμμα που ακολουθείς καθημερινά, στη λίστα έχουμε τις 10 λιγότερο αγχωτικές πόλεις του κόσμου.

Η μελέτη έγινε από το Zipjet, το κινητό πλυντήριο-στεγνωτήριο που εδρεύει στο Λονδίνο και επιθυμούσε να κατανοήσει πλήρως την ευημερία του πληθυσμού κάθε πόλης και το πόσο αγχώνονται ή όχι οι κάτοικοι της. Μετά από μία μεγάλη περιήγηση λοιπόν σε πολλές πόλεις αυτού το κόσμου οι 10 λιγότερο αγχωτικές είναι οι εξής:

#1. Stuttgart, Germany
#2. Luxembourg, Luxembourg
#3. Hannover, Germany
#4. Bern, Switzerland
#5. Munich, Germany
#6. Bordeaux, France
#7. Edinburgh, United Kingdom
#8. Sydney, Australia
#9. Graz, Austria
#10. Hamburg, Germany

Αν είσαι από τα άτομα που ταξιδεύουν πολύ και υπάρχει κάποια από αυτές που δεν έχεις επισκεφθεί ακόμη, τότε αυτή είναι η στιγμή σου. Ετοίμασε βαλίτσα και διαβατήριο (σε μερικές μπορεί και να χρειάζεται) και έφυγες!