5 πράγματα που μάλλον θα σε βάλουν σε μπελάδες στον έλεγχο του αεροδρομίου

5 πράγματα που μάλλον θα σε βάλουν σε μπελάδες στον έλεγχο του αεροδρομίου

Kαλό θα ήταν να προσέχεις

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το ταξίδι με το αεροπλάνο είναι βολικό και ξεκούραστο, τουλάχιστον σε σχέση με τα υπόλοιπα μέσα. Επίσης μπορεί να σε μεταφέρει σε πολλούς περισσότερους προορισμούς, κάτι που λες και βασικό. Παρόλα αυτά, και επειδή δεν μπορεί να είναι όλα ρόδινα, τα συγκεκριμένα ταξίδια έχουν κάποιους βασικούς κανόνες σε ό, τι έχει να κάνει με τις αποσκευές σου. Παρακάτω, σου έχω 5 αντικείμενα που πιθανότατα να σε βάλουν σε μπελάδες κατά τη διάρκεια του ελέγχου.

Σύριγγες

Τόσο οι χρησιμοποιημένες όσο και οι αχρησιμοποίητες απαγορεύονται. Η μόνη περίπτωση που ίσως επιτραπούν, είναι αν αποδειχθεί ότι είναι σε συνδυασμό με φαρμακευτική αγωγή.

Βιβλία

Υπάρχουν επιβάτες οι οποίοι υποστηρίζουν ότι τους έχει ζητηθεί να απομακρύνουν τα βιβλία τους κατά τη διάρκεια του ελέγχου. Κάτι το οποίο δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Οτιδήποτε σε… όπλο

Όχι φυσικά κανονικό, αλλά οτιδήποτε σε ψεύτικο που μπορεί να έχει παρόμοιο σχήμα. Οι λόγοι νομίζω δε χρειάζονται να αναλυθούν.

Ηλεκτρονικές συσκευές

Η αλήθεια είναι ότι καλύτερα κατά τη διάρκεια του ελέγχου να μην είναι σε κάποια βαλίτσα αλλά να φαίνονται. Έτσι γλιτώνεις και χρόνο, γιατί αναγκαστικά οι συσκευές θα πρέπει να ελέγχονται.

Αναπτήρες

Μόνο έναν, και σε συγκεκριμένα σημεία όπως σε πορτοφόλια και τσέπες. Εδώ που τα λέμε, δε θα σου χρειαστεί κιόλας.