Φέτος κάνε ένα ανεκτίμητο δώρο στους λιγότερο προνομιούχους

Φέτος κάνε ένα ανεκτίμητο δώρο στους λιγότερο προνομιούχους

Γιατί είναι μαγικό να προσφέρεις αγάπη…

Τα Χριστούγεννα βρίσκουμε αφορμές για να εκφράσουμε την αγάπη μας στην οικογένειά μας και τους φίλους μας, να μοιραστούμε όμορφες συζητήσεις, γεύματα και γέλια! Ερχόμαστε πιο κοντά ο ένας στον άλλον και γεμίζουμε ελπίδα και αισιοδοξία. Το πνεύμα των Χριστουγέννων και το αγνό ενδιαφέρον των αγαπημένων μας προσώπων, μας κάνουν να πιστέψουμε πως όλα είναι δυνατά και πως κάθε όνειρο μπορεί να πραγματοποιηθεί. Τις ημέρες αυτές δεν πρέπει να ξεχνάμε τους λιγότερο προνομιούχους, που έχουν πραγματικά ανάγκη την προσοχή και τη βοήθειά μας.

Ας μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι η χαρά της προσφοράς είναι ένα από τα πιο έντονα συναισθήματα. Με τις πράξεις μας μπορούμε να σκορπίσουμε ευτυχία, να καταλάβουμε το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων και να βιώσουμε τη μαγεία των γιορτών. Προσφέροντας, δεν θα ευχαριστήσουμε μόνο τους παραλήπτες των δώρων μας, αλλά θα νιώσουμε και εμείς απεριόριστη ικανοποίηση. Διότι πάντα η χαρά του να δίνεις, είναι μεγαλύτερη από τη χαρά του να παίρνεις… Ας μην μείνουμε για μία ακόμη φορά με σταυρωμένα τα χέρια. Υπάρχουν απλοί και εύκολοι τρόποι να κάνουμε μία καλή πράξη!

Τι μπορούμε να κάνουμε για να βοηθήσουμε πραγματικά όσους το έχουν ανάγκη;

Είναι τόσο απλό όσο να στηρίξουμε τις ενέργειες της ΑΒ Βασιλόπουλος, που μας ευαισθητοποιεί, ενθαρρύνοντάς μας να συμμετέχουμε στη διαδικασία συλλογής τροφίμων, αλλά και μια με πληθώρα δράσεων εταιρικής υπευθυνότητας. Ειδικά αυτά τα Χριστούγεννα, δεν θα χρειαστεί να κάνουμε τίποτε ιδιαίτερο πέρα από το να πάμε στο κοντινό μας κατάστημα όπως κάθε εβδομάδα και τα επιλέξουμε τα ειδικά σηματοδοτημένα προϊόντα για καλό σκοπό, καθώς το 2% επί της τιμής πώλησης τους προσφέρεται για την ενίσχυση κοινωνικών φορέων που στηρίζουν οικογένειες ανά την Ελλάδα.

bfg

Επιπλέον, τις γιορτινές αυτές μέρες έχουμε τη δυνατότητα να επιλέξουμε το κουτί αγάπης που θα βρούμε σε 60 επιλεγμένα καταστήματα της ΑΒ σε όλη την Ελλάδα. Πρόκειται για Το «Κουτί Αγάπης» ένα κουτί που περιλαμβάνει βασικά τρόφιμα, όπως μακαρόνια, ζάχαρη, αλεύρι, όσπρια, ι γάλα κτλ. έχουμε τη δυνατότητα να το προσφέρουμε σε δικούς μας ανθρώπους που έχουν ανάγκη, να το αφήσουμε στο καλάθι Συγκέντρωσης Τροφίμων για την υποστήριξη του τοπικού Φορέα με τον οποίο συνεργάζεται το κατάστημα ή να το προσφέρουμε σε κάποιον φορέα ή ΜΚΟ της επιλογής μας. Παράλληλα, η ΑΒ θα δώσει το αντίστοιχο ποσό στην Τράπεζα Τροφίμων. Κοστίζει μόλις 4,50 ευρώ και μπορεί να γίνει ένα πολύτιμο δώρο για τους ανθρώπους που καθημερινά στερούνται τα βασικά τρόφιμα.

hmjhy

Επιπλέον, μπορούμε να αγοράσουμε ένα όμορφο δωράκι για τα μικρότερα μέλη της οικογένειας, τα ανιψάκια ή τα βαφτιστήρια μας. Το πρωτότυπο χριστουγεννιάτικο παραμύθι «Το μαγικό πεφταστέρι» που πωλείται αποκλειστικά στα καταστήματα ΑΒ δεν θα κάνει ευτυχισμένα μόνο τα δικά μας παιδάκια, αλλά και πολλά ακόμη, που αντιμετωπίζουν καθημερινά σημαντικές δυσκολίες. Κοστίζει μόλις 1,99 ευρώ και τα καθαρά έσοδα από τις πωλήσεις θα προσφερθούν σε φορείς σε όλη την Ελλάδα που βοηθούν παιδιά. Το κείμενο του είναι εμπνευσμένο από την ιστορία της τηλεοπτικής ταινίας της εταιρείας για τα φετινά Χριστούγεννα που στηρίζεται στην ευχή ενός παιδιού που γίνεται πραγματικότητα!

Ενισχύουμε την προσπάθεια για να γιορτάσουν όλες οι οικογένειες φέτος τα Χριστούγεννα

Το έργο όμως της ΑΒ Βασιλόπουλος δεν σταματάει εδώ, αλλά κορυφώνεται με μία ακόμη μεγαλύτερη δράση. Η εταιρεία, για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, προσφέρει εορταστικό γεύμα σε 6.000 οικογένειες με παιδιά σε όλη την Ελλάδα. Η ενέργεια υλοποιείται μέσω της Τράπεζας Τροφίμων και του «Μπορούμε», δύο φορές το χρόνο, τα Χριστούγεννα και το Πάσχα. Έτσι, πάρα πολλές οικογένειες σε διάφορα σημεία της χώρας θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν τα τρόφιμα για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι και να μπορέσουν να γιορτάσουν με τις οικογένειές τους, κάτι που δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά…

diaforetika

Διότι για εμάς μπορεί να είναι αυτονόητο ότι θα διασκεδάσουμε, απολαμβάνοντας ένα πλούσιο γεύμα με τους πιο κοντινούς μας ανθρώπους, κάποιοι όμως δεν είναι τόσο τυχεροί. Προκειμένου, να είναι περισσότερες οικογένειες φέτος σε θέση να γιορτάσουν αξίζει να ενισχύσουμε μαζί το έργο της ΑΒ Βασιλόπουλος και να κάνουμε μία καλή πράξη, για να υποδεχτούμε λίγο πιο αισιόδοξα τη νέα χρονιά.

Με λίγη προσπάθεια, το 2018 μπορεί να γίνει μία καλύτερη χρονιά για όλους μας!

olous