Καμία απόσταση δεν σε κρατά μακριά από το αγαπημένο σου παιχνίδι!

Καμία απόσταση δεν σε κρατά μακριά από το αγαπημένο σου παιχνίδι!

#Survivor2018

Το πρώτο έπαθλο επικοινωνίας από το δίκτυο της WIND είχαν την ευκαιρία να διεκδικήσουν οι διαγωνιζόμενοι του Survivor2 που προβάλλεται από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ και καθηλώνει κάθε βράδυ τους τηλεθεατές.

Οι παίκτες που έχουν παραμείνει στο πιο δημοφιλές παιχνίδι επιβίωσης, δοκίμασαν ακόμη μία φορά τις αντοχές τους στο στίβο μάχης διεκδικώντας το έπαθλο επικοινωνίας που τους επέτρεψε την ανταλλαγή SMS με αγαπημένα τους πρόσωπα την πιο ρομαντική ημέρα του χρόνου!

H εταιρεία, σύμμαχος στη ψυχολογική ενδυνάμωση των παικτών θα προσφέρει συνολικά 22 έπαθλα επικοινωνίας σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού με εκπλήξεις που θα επιφέρουν τις πιο απρόσμενες ανατροπές.

Η WIND, ένας από τους μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους με παρουσία στην ελληνική αγορά μεγαλύτερη των 24 ετών, δεν σταματά να επενδύει στα δίκτυα νέας γενιάς βασιζόμενη στην πεποίθηση πως οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών συμβάλλουν θετικά στην καθημερινή ζωή και εργασία των συνδρομητών της, βελτιώνοντας σημαντικά τη διαβίωσή τους, καθώς η επικοινωνία μαζί με τη συνδεσιμότητα στο διαδίκτυο είναι τα θεμέλια της νέας ψηφιακής πραγματικότητας.

Γιαννης Δρυμωνάκος

Οι συνεχείς αναβαθμίσεις του δικτύου της είναι μέρος των υποδομών νέας γενιάς που έχει προγραμματίσει η εταιρεία σύμφωνα με το 5ετές επενδυτικό πλάνο της σε κινητή και σταθερή τηλεφωνία, ύψους 500 εκατ. Ευρώ.