Όταν η φιλοξενία γίνεται εμπειρία στο COCO-MAT Hotel Nafsika της Κηφισιάς

Όταν η φιλοξενία γίνεται εμπειρία στο COCO-MAT Hotel Nafsika της Κηφισιάς

Ώρα για ύπνο… στα μέτρα μας!

 

Κόρη του βασιλιά των Φαιάκων, του Αλκινόου και της Αρήτης, στην ελληνική Μυθολογία, η πριγκιποπούλα Ναυσικά είναι γνωστή από την Οδύσσεια του Ομήρου, στην οποία περιγράφεται ως νεαρή και πολύ χαριτωμένη...

Σήμερα, μια «γεύση» από τη φιλοξενία που πρόσφερε η Ναυσικά στον Οδυσσέα, στο ανάκτορο του πατέρα της, μπορούμε να απολαύσουμε σε μία από τις ωραιότερες περιοχές της Αθήνας, σε μια ήσυχη γειτονιά της Κηφισιάς, στο ξενοδοχείο COCO-MAT Hotel Nafsika. Πρόκειται για ένα ιδανικό σημείο για ηρεμία και χαλάρωση, ενώ ταυτόχρονα είναι μια «ανάσα» από την κεντρική αγορά της περιοχής. Πλέον, όλες μας εστιάζουμε στην «εμπειρία» και στο COCO-MAT Hotel Nafsika έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε μια γνήσια ελληνική φιλοξενία με απλότητα, φινέτσα και ευγένεια που προσφέρει άμεσα στον επισκέπτη την αίσθηση μιας διακριτικής οικειότητας με τον χώρο και τους ανθρώπους.

COCO MAT2

Σχετικά με τα δωμάτια, διακρίνονται για την υψηλή αισθητική, τη λιτή πολυτέλεια και τη λειτουργικότητα, ενώ παντού επικρατούν ζεστά χρώματα, καθαρές γραμμές και ξύλινες επιφάνειες. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν κορυφαία συστήματα ύπνου Coco-Mat, καθώς και εξαιρετικής ποιότητας λευκά είδη και έπιπλα της εταιρείας. Τα μπάνια, άνετα και μοντέρνα, είναι εξοπλισμένα με μοναδικά προϊόντα φροντίδας με βάση το βιολογικό ελαιόλαδο με άρωμα πράσινου τσαγιού, ενώ μας περιμένουν μπουρνούζια και δωρεάν υφασμάτινες παντόφλες Coco-Mat σε ιδιαίτερη θήκη (που μπορούμε να πάρουμε μαζί μας), αλλά και mini μαξιλαράκια αρωματοθεραπείας με λεβάντα, που θα κάνουν τη διαμονή μας πραγματικά μοναδική!

Για «βασιλικό» φαγητό

Το πρωί τρώμε σαν βασίλισσες, για αυτό και το εστιατόριο ανοίγει τις πόρτες του από τις 7 το πρωί (και όχι μόνο για τους διαμένοντες στο ξενοδοχείο). Κάθε πρωί 7:00-11:00 μπορούμε να απολαύσουμε ένα λαχταριστό και δυναμωτικό ελληνικό πρωινό, καθώς στο COCO-MAT Hotel Nafsika μας λένε «καλημέρα» με ένα ποτήρι φρεσκοστυμμένο χυμό ελληνικών πορτοκαλιών και ο chef μας ετοιμάζει αυγά όπως τα προτιμάμε -πάντα όμως βιολογικά. Ο μπουφές του πρωινού προσφέρει χειροποίητες πίτες, γλυκά και μαρμελάδες, superfoods, αλμυρές και γλυκές λιχουδιές και ικανοποιεί όλες εμάς που προσέχουμε τη διατροφή μας, αλλά και όσες θέλουν να απολαμβάνουν λίγο περισσότερο το πρωινό γεύμα...

COCO MAT 3

Προσθέτουμε πως τo a la cart εστιατόριο λειτουργεί από τις 12:00-22:30 (ανοιχτό για όλους) με πιάτα βασισμένα στη μεσογειακή διατροφή, απλές και καθαρές γεύσεις και υψηλή ποιότητα υλικών, ενώ στο Honesty Bar, που είναι ένα concept που έχουν υιοθετήσει όλα τα Coco-Mat Hotels, δεν δίνουμε παραγγελία, ούτε ζητάμε λογαριασμό. Ετοιμάζουμε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας και της νύχτας θέλουμε το ρόφημά μας ή το ποτό της αρεσκείας μας, το συνοδεύουμε με ό,τι μας αρέσει από τα κεράσματα που υπάρχουν πάντα διαθέσιμα στον μπουφέ και σημειώνουμε -με ειλικρίνεια- την κατανάλωσή μας! Μια συνήθεια που συναντάται κατά κόρον στο εξωτερικό και μας κάνει να αισθανόμαστε λίγο περισσότερο Ευρωπαίες!

Σημαντικό για όσες διαμένουν στο ξενοδοχείο είναι πως εάν επιθυμείτε να πάρετε πρωινό, γεύμα ή δείπνο στο δωμάτιο, το room service έρχεται χωρίς extra χρέωση.

Μαξιλάρια για μοναδική εμπειρία!

Όλες μας χρειαζόμαστε ένα καλό στρώμα και ένα καλό μαξιλάρι για να μπορέσουμε να ξεκουραστούμε και να απολαύσουμε έναν ύπνο που θα μας βοηθήσει να ξεκινήσουμε την επόμενη ημέρα μας φρέσκιες και λαμπερές.

Εν αρχή ην το μαξιλάρι λοιπόν. Στο ξενοδοχείο Coco-Mat Ναυσικά στην Κηφισιά, έχουμε τη δυνατότητα να επιλέξουμε ανάμεσα σε δώδεκα διαφορετικούς τύπους μαξιλαριών (Σίθων Ι, Σίθων ΙI, Σίθων ΙΙΙ, Σίθων ΙV, Σίθων V, Σίθων VII, Σίθων VIII, Σίθων ΙΧ, Νάρκισσος Ι, Νάρκισσος ΙΙ, Νάρκισσος ΙΙΙ & Μορφέας), απολαμβάνοντας έτσι μια μοναδική εμπειρία ύπνου κατά τη διαμονή μας στο ξενοδοχείο!

COCO MAT 4

Tip: Γνωρίζατε ότι η απόσταση ανάμεσα στον ώμο και τον αυχένα κατά τον πλάγιο ύπνο είναι 2,5 με 5 φορές μεγαλύτερη από το κενό πίσω στον αυχένα; Για αυτό το λόγο χρειάζεται να βάλουμε το χέρι μας κάτω από το μαξιλάρι ή να το διπλώσουμε στα δύο όταν γυρνάμε στο πλάι, ενώ η πίεση στον ώμο και τον λαιμό προκαλεί τόσο αυχενικό σύνδρομο, όσο και οσφυαλγία.

Βέβαια, τα μαξιλάρια της COCO-MAT προσαρμόζονται πλήρως στις ανάγκες κάθε σώματος αφού διαθέτουν 4-6 ανεξάρτητα τμήματα – το ένα από αυτά στο ανεξάρτητο οριζόντιο αυχενικό ρολό – και φερμουάρ που επιτρέπουν την αυξομείωση του υλικού για να απολαμβάνουμε τον ύπτιο, αλλά και τον πλάγιο ύπνο!

Ώρα για ύπνο… στα μέτρα μας!

Μια μοναδική υπηρεσία περιμένει τους φιλοξενούμενους του ξενοδοχείου, χάρη στην προσωποποιημένη υπηρεσία «Ύπνος στα μέτρα σας». Όλες μας έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε μια εμπειρία αναπαυτικού και ξεκούραστου ύπνου, κομμένου και ραμμένου ακριβώς στα μέτρα μας, σε στρώματα και κρεβάτια που ανταποκρίνονται πλήρως στις προσωπικές μας προτιμήσεις και τις ανάγκες του σωματότυπού μας.

Tip: Πώς μπορεί να συμβεί αυτό; Κάνοντας την κράτησή μας στο ξενοδοχείο COCO-MAT Hotel Nafsika, ενημερώνουμε για τις ξεχωριστές μας προτιμήσεις και το σωματότυπό μας, ώστε να ετοιμάσουν για εμάς το ιδανικό σύστημα ύπνου!

COCO MAT 5

Όλα τα δωμάτια του ξενοδοχείου είναι εξοπλισμένα με προϊόντα ύπνου και λευκά είδη με την υπογραφή COCO-MAT. Τα στρώματα αποτελούνται από πολλαπλές στρώσεις φυσικών υλικών. Λιγότερο ελαστικά υλικά, όπως ο κοκοφοίνικας ή η αλογότριχα, εγγυώνται τη στιβαρότητα του στρώματος, ενώ τα φύλλα του φυσικού καουτσούκ προσφέρουν απαράμιλλη άνεση, ακολουθώντας πιστά το σχήμα του σώματος!

COCO MAT 6

Ποια δεν επιθυμεί μια βόλτα με ποδήλατο στην Κηφισιά και τις γύρω περιοχές, ή να χαλαρώσει στο σαλόνι και να περάσει λίγες ώρες γεμάτες όμορφες εικόνες και μυρωδιές στον κήπο; Τώρα όλες μπορούμε να απολαύσουμε αυτές τις μικρές «πολυτέλειες» στο ξενοδοχείο COCO-MAT Hotel Nafsika στην Κηφισιά, σε ένα όμορφο και ήρεμο περιβάλλον, έχοντας την αίσθηση ότι μας φιλοξενεί κάποιος φίλος, που θέλει να μας κάνει να αισθανθούμε «σαν στο σπίτι μας»!