Τα πιο στυλάτα outfit για τους πέντε top προορισμούς του 2018

Τα πιο στυλάτα outfit για τους πέντε top προορισμούς του 2018

Βόλτες στην πόλη, αέρινα φορέματα, ανάλαφρες γεύσεις και ρομαντικές εξορμήσεις. Η Άνοιξη είναι εδώ και η διάθεσή σου «ανεβαίνει» μέρα με τη μέρα. Όπως κάθε χρόνο, λοιπόν, έτσι και φέτος η εποχή αυτή σε βρίσκει να ετοιμάζεις βαλίτσες για τους αγαπημένους σου προορισμούς.

Η περίοδος που διανύουμε είναι κατάλληλη για να κλείσεις τα αεροπορικά σου εισιτήρια και να ταξιδέψεις. Αυτό είναι το εύκολο κομμάτι για ένα tech girl όπως εσύ, αφού με ελάχιστα κλικ στην αγαπημένη σου εφαρμογή και με απίστευτη ασφάλεια και ευκολία μπορείς να οργανώσεις ολόκληρο το ταξίδι σου από το κινητό σου! Το θέμα είναι να βρεις με την ίδια ευκολία τα outfits που θα φορέσεις!

Για να σε βγάλουμε από τη δύσκολη θέση, εμείς «μελετήσαμε» τις τάσεις της μόδας των πέντε κορυφαίων προορισμών του 2018 και παρουσιάζουμε τα items που πρέπει να έχεις μαζί σου, ανάλογα με τον προορισμό στον οποίο θα πετάξεις. Διότι αν ταξιδέψεις, πρέπει να το κάνεις με στυλ!

Πάρε την καρό καπαρντίνα σου και έφυγες για Παρίσι

Οι Παριζιάνες φημίζονται για το στυλ τους. Αν σκοπεύεις, λοιπόν, να ταξιδέψεις φέτος στο Παρίσι, αξίζει να βάλεις στη βαλίτσα σου μερικά από τα παρακάτω fashion items και να εμπνευστείς από τη Γαλλίδα influencer Jeanne Damas.

Να θυμάσαι πως οι Γαλλίδες λατρεύουν το mix and match και οτιδήποτε τις κάνει να αισθάνονται άνετα. Έτσι, καλό είναι να έχεις σίγουρα μαζί σου μια καρό καπαρντίνα, ένα άνετο τζιν και ένα ζευγάρι σουέντ μποτάκια. Όσον αφορά στο μακιγιάζ, φρόντισε να βρίσκεται πάντα στην τσάντα σου ένα κραγιόν σε έντονο χρώμα (κόκκινο ή μοβ). Φυσικά, για «all time classic» παριζιάνικες εμφανίσεις, πες «ναι» σε ένα βελούδινο φόρεμα ή μια ρομαντική σαλοπέτα!

*από 150/άτομο μετ’ επιστροφής.

ooo

Back to black στη Νέα Υόρκη

Αν εδώ και πολλά χρόνια ονειρεύεσαι να ταξιδέψεις στη Νέα Υόρκη, τώρα είναι η ώρα να το κάνεις. Πλέον μπορείς να βρεις οικονομικά αεροπορικά για το «Μεγάλο μήλο» με λίγα μόνο κλικ στην αγαπημένη σου εφαρμογή οπότε μην χάνεις χρόνο και άρχισε να φτιάχνεις βαλίτσες. Σε αυτές, μην παραλείψεις να βάλεις ένα μαύρο, δερμάτινο τζάκετ, ένα μαύρο παντελόνι και μερικά t-shirt (σε άσπρο ή μαύρο χρώμα).

Όσον αφορά στα παπούτσια, τα ψηλοτάκουνα είναι πάντα σικ, αλλά φρόντισε να έχεις πάντα στην τσάντα σου τα αγαπημένα σου sneakers. Ναι, όπως κατάλαβες οι Νεοϋορκέζες λατρεύουν την απλότητα και το μαύρο χρώμα, για αυτό αν θέλεις να «τιμήσεις» το στυλ τους, αξίζει να πεις «ναι» στο παραπάνω look.

nnnnn

*από 420/άτομο μετ’ επιστροφής.

Φόρα τα γυαλιά σου και… πέταξες για Μιλάνο

Θεωρείται η ευρωπαϊκή πρωτεύουσα της μόδας και η αλήθεια είναι πως οι γυναίκες στο Μιλάνο ξέρουν πώς να ντύνονται και να εντυπωσιάζουν. Αξίζει, λοιπόν, να «αντιγράψεις» το στυλ τους και φυσικά, να επισκεφτείς την πανέμορφη πόλη τους. Εμείς μπήκαμε ήδη στο app της airtickets.gr και κάναμε αμέσως την κράτησή μας για μια ολιγοήμερη εκδρομή στον πιο fashion προορισμό.

Εμπνεύσου και εσύ από τη φετινή εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου και φρόντισε να πάρεις μαζί σου ένα εντυπωσιακό ζευγάρι γυαλιά σε τετράγωνο σχήμα. Οι Ιταλίδες δεν τα αποχωρίζονται στιγμή (ούτε στο σούπερ μάρκετ). Μην ξεχάσεις, επίσης, να βάλεις στη βαλίτσα ένα αέρινο φλοράλ φόρεμα και ένα γυναικείο τσαντάκι για τη μέση (είναι ό,τι πιο «hot»).

floralkl

*από 109/άτομο μετ’ επιστροφής.

Ταξιδάκι στο Λος Άντζελες με «αέρα» από τα 90s

Αν τα ταξιδιωτικά σου σχέδια είναι ακόμη πιο μεγάλα, τότε σίγουρα αξίζει να επισκεφτείς φέτος την πόλη στην οποία ζουν οι αγαπημένες σου celebrities, δηλαδή το Λος Άντζελες. Αφού οργανώσεις γρήγορα το ταξίδι σου από το κινητό σου, (δηλαδή αφού αγοράσεις τα αεροπορικά σου, κάνεις online check in, κράτηση ξενοδοχείου και κανονίσεις τα tours στην πόλη), θα χρειαστεί να βρεις τα κατάλληλα ρούχα και αξεσουάρ για να ενσωματωθείς στην Πόλη των Αγγέλων σε χρόνο «ντετέ».

Οποίο και αν είναι το στυλ σου, μην ξεχάσεις να βάλεις στη βαλίτσα σου τα εξής: Ένα φαρδύ, ψηλόμεσο τζιν με σκισίματα, ένα καρό πουκάμισο, τα αγαπημένα σου λευκά sneakers ή μποτάκια που φτάνουν στον αστράγαλο, διχτυωτά καλτσάκια και ένα μαύρο τσόκερ (ναι, πρέπει να έχεις έναν «αέρα» από τα 90s)!

haileyyyy

*από 600/άτομο μετ’ επιστροφής.

Στυλάτη στο Λονδίνο… παντός καιρού

Τέλος, αν φέτος την Άνοιξη επιμένεις… βρετανικά, τότε κλείσε από τώρα τα αεροπορικά σου για Λονδίνο και βρες τα κατάλληλα σύνολα. Αν ταξιδέψεις στη βρετανική πρωτεύουσα το σίγουρο είναι πως θα χρειαστείς ένα ζευγάρι αδιάβροχες μπότες (ναι, βρέχει ακόμη και την Άνοιξη), μια κλασική καπαρντίνα και μερικά ανοιχτόχρωμα και φλοράλ πουκάμισα για να αποκτήσεις τον αέρα των 70s (τα οποία κάνουν φέτος δυναμικό comeback).

Ό,τι και αν επιλέξεις να φορέσεις, φρόντισε να εκμεταλλευτείς την Άνοιξη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, δηλαδή ταξιδεύοντας και αποκτώντας νέες εμπειρίες.

londino

*από €127/άτομο μετ’ επιστροφής.

Κάνε, λοιπόν, την κράτησή σου τώρα, κατεβάζοντας και εσύ το app της airtickets.gr για iOS και Android κινητά (δεν είναι τυχαίο ότι έχει βραβευθεί ως η καλύτερη εφαρμογή στα e-volution awards 2017 στην κατηγορία «Mobile Business»). Όπου και αν πας, φρόντισε απλώς να ταξιδέψεις με στυλ! Είσαι έτοιμη να απογειωθείς για Παρίσι, Νέα Υόρκη, Μιλάνο, Λος Άντζελες και Λονδίνο; Δες εδώ τις καλύτερες προσφορές και άρχισε να ετοιμάζεις βαλίτσες!

*Οι τιμές ισχύουν βάσει διαθεσιμότητας