Πέντε πράγματα που βρίσκονται δίπλα σου και μπορούν να σε ενθουσιάσουν στο λεπτό!

Πέντε πράγματα που βρίσκονται δίπλα σου και μπορούν να σε ενθουσιάσουν στο λεπτό!

Ποια είναι τα «αναπάντεχα» μέρη, όπου οι επιθυμίες σου μπορούν να γίνουν πραγματικότητα στη… στιγμή;

Νιώθεις ότι η καθημερινότητα σε έχει κουράσει; Βαρέθηκες τα ίδια και τα ίδια; Ποιο είναι τελικά το «μυστικό» για να επαναφέρεις τον χαμένο σου ενθουσιασμό; Τα καλά νέα είναι ότι δεν χρειάζεται να ψάχνεις μακριά. Μικρές εκπλήξεις μπορεί να «κρύβονται» παντού γύρω σου. Αρκεί να ανοίξεις τα μάτια σου και να τις παρατηρήσεις. Δοκίμασε να αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι και θα διαπιστώσεις πως η ζωή σου θα αποκτήσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Γιατί μερικές φορές αρκεί απλώς να δούμε τα πράγματα διαφορετικά…

Τι ακριβώς εννοούμε με όλα τα παραπάνω; Συγκεντρώσαμε μερικές ιδέες που θα σε εμπνεύσουν να αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι και θα σε γεμίσουν αισιοδοξία και ενθουσιασμό. Ποια είναι τα «αναπάντεχα» μέρη, όπου οι επιθυμίες σου μπορούν να γίνουν πραγματικότητα στη… στιγμή;

Το βενζινάδικο!

Δες το βενζινάδικο της γειτονιάς διαφορετικά. Τι ακριβώς σημαίνει αυτό; Δες το ως την αφετηρία ενός νέου ταξιδιού! Γέμισε το ντεπόζιτο και απλώς άλλαξε προορισμό. Αντί να πας για μία ακόμη φορά σπίτι μετά το γραφείο, πάρε τηλέφωνο τις φίλες σου και πηγαίντε για after work drinks. Γίνε λίγο πιο τολμηρή και πήγαινε ακόμα πιο μακριά! Πάρε τον αγαπημένο σου και κάντε μια εκδρομή σε κοντινούς «παραδείσους», όπως το Σούνιο. Το σημαντικό είναι να κάνεις μόνο πράγματα που σε ευχαριστούν!

Την επόμενη φορά που θα βρεθείς στο βενζινάδικο, θυμήσου ότι όλες σου οι επιθυμίες μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Αρκεί να το θελήσεις και να δοκιμάσεις έναν νέο προορισμό!

SKRATS3

Η ντουλάπα σου!

Μην γκρινιάζεις διαρκώς γιατί τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη φάση τους. Δεν έχεις χρήματα για να αγοράσεις νέα ρούχα; Κανένα πρόβλημα! Μπορείς να αποκτήσεις δεκάδες «νέα» outfits απλώς αναδιοργανώνοντας την ντουλάπα σου. Τακτοποιώντας τα ράφια σου, θα ανακαλύψεις κρυμμένους θησαυρούς. Κάνε τους σωστούς συνδυασμούς και ανάδειξε βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου, όπως για παράδειγμα το μικρό μαύρο φόρεμα ή το λευκό πουκάμισο. Με τα κατάλληλα αξεσουάρ, όπως κοσμήματα, ρολόγια και φουλάρια μπορείς να μεταμορφώσεις ακόμα και τα πιο απλά και κλασικά ρούχα. Απλώς, αναδιοργανώσου και γίνε λίγο πιο δημιουργική!

Το ταχυδρομείο!

Στα ΕΛΤΑ μπορεί να συμβούν τα πιο απίθανα πράγματα! Και όμως… ένα γράμμα ή ένα δέμα μπορεί να μας αλλάξει τη ζωή. Ο φάκελος μπορεί να περιέχει ένα γράμμα από έναν φίλο μας που αποδεικνύει ότι ακόμα υπάρχει ρομαντισμός… Ακόμα και στη σύγχρονη εποχή, ένα γράμμα μπορεί να σε ενθουσιάσει, να σε συγκινήσει να σε κάνει να αισθανθείς έντονα συναισθήματα! Δοκίμασέ το! Μη διστάζεις να πας στο κοντινότερο ταχυδρομείο και να κάνεις εσύ την αρχή, στέλνοντας ένα γράμμα ή ένα δέμα σε κάποιο κοντινό σου πρόσωπο! Και όσο βρίσκεσαι στα ΕΛΤΑ, κοίτα γύρω σου… μία στιγμή αρκεί!

SKRATS2

Το γραφείο σου!

Μην αφήνεις σημαντικές ευκαιρίες να χάνονται μέσα από τα χέρια σου. Προσπάθησε να γίνεις λίγο πιο αποφασιστική και δυναμική και να αναδείξεις τις ικανότητες και τα ταλέντα σου. Αντί λοιπόν να παραπονιέσαι ότι η δουλειά σου είναι βαρετή, πρότεινε πρότζεκτ που σε ενδιαφέρουν και σε παθιάζουν. Μη διστάζεις να εκφράσεις τις ιδέες, τις σκέψεις σου και τις επιθυμίες σου. Διεκδίκησε όλα όσα ονειρεύεσαι και θέσε στόχους. Όταν συνειδητοποιήσεις ποιοι είναι θα είναι πιο εύκολο να τους πετύχεις και γιατί όχι να πάρεις επιτέλους την προαγωγή που περιμένεις!

Το περίπτερο ή το μίνι μάρκετ της γειτονιάς σου!

Εκεί που χαζεύεις τα ράφια μπορεί να έχεις μία αναλαμπή που θα σε συγκλονίσει ή μία συνάντηση που θα θυμάσαι για πάντα. Έτσι δεν γίνεται άλλωστε και στις ταινίες; Το ίδιο συμβαίνει και στην πραγματική ζωή. Είναι αυτές οι μικρές αναπάντεχες στιγμές που τα πάντα αλλάζουν και ξαφνικά ενώ προσπαθείς να αποφασίσεις ποιο προϊόν θα αγοράσεις, αποφασίζεις τι θέλεις στη ζωή σου! Γιατί μην ξεχνάς ότι ο έρωτας κρύβεται στα πιο απίθανα μέρη!

SKRATS1

Υπάρχουν κάποιες απλές κινήσεις που φαίνονται μικρές αλλά μπορούν να σε κάνουν να απογειωθείς! Δεν χρειάζεται να ψάχνεις μακριά για να βρεις ξανά τον χαμένο σου ενθουσιασμό. Στο σπίτι, το γραφείο, το βενζινάδικό ή ακόμη και στο περίπτερο της γειτονιάς μπορεί να βρίσκονται εκπλήξεις που θα σε ενθουσιάσουν στο λεπτό! Σκέψου θετικά και πάρε τη ζωή σου στα χέρια σου. Γιατί η ευτυχία κρύβεται σε αναπάντεχα μέρη. Κάνε τις επιθυμίες σου πραγματικότητα, απλώς αλλάζοντας τον τρόπο που σκέφτεσαι, στη στιγμή!