Game of Thrones:Ο κακός της σειράς, Ramsay, είπε κάτι που σίγουρα θα ενθουσιάσει τους fans

Game of Thrones:Ο κακός της σειράς, Ramsay, είπε κάτι που σίγουρα θα ενθουσιάσει τους fans

Spoiler alert!

Αν βλέπεις Game of Thrones και ανήκεις στους νορμάλ ανθρώπους που παρακολουθούν τη σειρά, τότε το μόνο σίγουρο είναι πως έχεις κι εσύ... άχτι, τον Ramsay Bolton.

Διάβασε επίσης: Ο Kit Harington αποκαλύπτει πώς ερωτεύτηκε την κοπέλα του και μας κάνει να λιώ-σου-με

Μετά από τον Joffrey Baratheon(που για να είμαστε δίκαιοι, πλέον μοιάζει αγγελούδι), εμφανίστηκε ο Ramsay για να γεμίσει το κενό του "κακού" στη δημοφιλή σειρά και να γίνει ο χαρακτήρας που λατρεύουμε να μισούμε. Ο ηθοποιός Iwan Rheon το έχει καταφέρει αυτό με μεγάλη επιτυχία, αλλά σε πρόσφατη συνέντευξή του μας έδωσε ένα πολύ σημαντικό στοιχείο για τη μοίρα του στο GoT.

34A3F71E00000578 3610995 image a 38 1464276393703 1c2c2

Μιλώντας για τη συνέχεια, μας έδωσε να καταλάβουμε πως οι μέρες του στη σειρά είναι μάλλον μετρημένες. "Νομίζω πως του 'ρχεται, νομίζω πως το αξίζει", ανέφερε ο ίδιος. "Θα μου άρεσε ένας θάνατος σχετικός με δράκους και άγρια δράση με δράκους - να πολεμώ με ένα δράκο και να χάνω", σχολίασε.

Η αλήθεια είναι πως πολλοί fans θα χαρούν με το "hint" που δίνει εδώ ο Ramsay - όχι για τους δράκους, αλλά για τον πιθανό θάνατο του χαρακτήρα του- αλλά όλοι δεν μπορούν παρά να παραδεχτούν πως ο Rheon είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς του show. Τι θα γίνει τελικά; Θα το δούμε στα επόμενα επεισόδια!

*Η σειρά προβάλλεται αποκλειστικά στα κανάλια Novacinema.