Queen ταινίες: Έτοιμη για τις νέες περιπέτειες της Bridget Jones;

Queen ταινίες: Έτοιμη για τις νέες περιπέτειες της Bridget Jones;

Η αγαπημένη μας ηρωίδα έρχεται σύντομα στη μεγάλη οθόνη!

Έτοιμοι για γεννητούρια; Οι περιπέτειες της Βρετανίδας δημοσιογράφου Bridget Jones, συνεχίζονται, καθώς μπαίνει αισίως στα 40 και το όνειρό της να γίνει μάνα επιτέλους παίρνει σάρκα κι οστά. Κι αυτή τη φορά θα... εγκυμονεί (όχι κινδύνους ενός κακογραμμένου σεναρίου, ευχόμαστε).


Οι Renee Zellwegger και Colin Firth επιστρέφουν στους ρόλους τους ως «Bridget Jones» και «Mark Darcy», κι ο νέος ανταγωνιστής του Mark, είναι ο Jack, δηλαδή ο Patrick Dempsey, με τον οποίο η Bridget, μετά το χωρισμό της από τον Mark, ενθουσιάζεται και πιστεύει πως, ίσως, αυτός να είναι ο ιδανικός, για να διαπιστώσει γρήγορα πως έχει μείνει έγκυος και δεν ξέρει ποιος από τους δυο άντρες της ζωής της είναι ο πατέρας, καθώς έχει μεσολαβήσει και μια ερωτική συνεύρεση με τον Mark.

Συντονιστείτε και….


Ας γιορτάσουμε την επιστροφή της Μπρίτζετ Τζόουνς!

Δείτε το υπέροχο νέο music video του τραγουδιού της Ellie Goulding "Still Falling For You" από την ταινία Το Μωρό της Μπρίτζετ Τζόουνς.





Η αντίστροφη μέτρηση για το νέο κεφάλαιο στη ζωή της Μπρίτζετ Τζόουνς έχει επισήμως ξεκινήσει. Στις 15 Σεπτεμβρίου στους κινηματογράφους από τη Universal.