Αριθμολογία: Προβλέψεις για τα Ερωτικά και Οικονομικά του Αυγούστου

Αριθμολογία: Προβλέψεις για τα Ερωτικά και Οικονομικά του Αυγούστου

Για να υπολογίσεις τι μήνας είναι για σένα προσωπικά ο Αύγουστος, πρόσθεσε την ημέρα της γέννησης σου με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα -δηλαδή το 8- κι αν το αποτέλεσμα που θα προκύψει είναι διψήφιο κάνε αναγωγή σε μονοψήφιο αριθμό.


Για παράδειγμα, αν έχεις γεννηθεί την 12η ημέρα ενός μήνα πρόσθεσε την ημέρα γέννησης σου (12) με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα (8), 12+8=20. Κατόπιν πρόσθεσε τους αριθμούς 2+0=2. Το 2 είναι ο προσωπικός σου μήνας για τον Αύγουστο.

Για το μήνα Αύγουστο
Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 1
Το χαρακτηριστικό αυτού του μήνα είναι η ταχύτητα των γεγονότων. Το ένα περιστατικό διαδέχεται το άλλο ανεβάζοντας την αδρεναλίνη σου στα ύψη. Σημαντικό ρόλο θα παίξει η ο τρόπος που θα αντιμετωπίσεις τις επιρροές που θα δέχεσαι.
Επαγγελματικά: Αυτή η περίοδος είναι κατάλληλη για να εκθέσεις τη δημόσια εικόνα σου, να επανεξετάσεις τους επαγγελματικούς σου στόχους και να προνοήσεις για το οικονομικό σου μέλλον.
Οικονομικά: Κλείσε κάθε είδους εκκρεμότητες με την εφορία.
Αισθηματικά: Αν σε ενδιαφέρει το μέλλον της σχέσης σου προσπάθησε όσο γίνεται ν’ αποφύγεις λογομαχίες και πείσματα. Αν είσαι μόνος / η, πολλές γνωριμίες αλλά τίποτα ενδιαφέρον.

Διάβασε τη συνέχεια στο astrology.gr