Αριθμολογία: Προβλέψεις για τα Ερωτικά και Οικονομικά του Σεπτεμβρίου

Αριθμολογία: Προβλέψεις για τα Ερωτικά και Οικονομικά του Σεπτεμβρίου

Για να υπολογίσεις τι μήνας είναι για σένα προσωπικά ο Σεπτέμβριος, πρόσθεσε την ημέρα της γέννησης σου με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα – δηλαδή το 9 - κι αν το αποτέλεσμα που θα προκύψει είναι διψήφιο κάνε αναγωγή σε μονοψήφιο αριθμό.

Για παράδειγμα, αν έχεις γεννηθεί την 12η ημέρα ενός μήνα πρόσθεσε την ημέρα γέννησης σου (12) με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα (9), 12+9=21. Κατόπιν πρόσθεσε τους αριθμούς 2+1=3. Το 3 είναι ο προσωπικός σου μήνας για το Σεπτέμβριο.

Για το μήνα Σεπτέμβριο

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 1

Το μήνυμα του μήνα είναι: Ασχολήσου με τον εαυτό σου, επικεντρώσου σε ό,τι θεωρείς σημαντικό και στη συνέχεια βρες τρόπους για να το επιτύχεις. Μην επιτρέψεις σε κανένα να καθυστερεί την εξέλιξή σου.

Επαγγελματικά: Φαίνεται ότι η τύχη είναι με το μέρος σου και σου προσφέρει αρκετές ευκαιρίες. Αυτό μπορεί να αφορά την ήδη υπάρχουσα εργασία σου ή να σου γίνει μια νέα ενδιαφέρουσα πρόταση.

Οικονομικά: Τα οικονομικά σου βρίσκονται σε φάση βελτίωσης.

Αισθηματικά: Μη θεωρείς τίποτα δεδομένο μεταξύ σας. Κάποιες συνειδητοποιήσεις δεν είναι εύκολες. Αν είσαι μόνος / η, μια καινούργια γνωριμία διαθέτει τις βάσεις για να εξελιχθεί σε μόνιμη σχέση.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 2

Έχεις τη διάθεση να ξεκινήσεις πράγματα που είχες αφήσει στη μέση και να τα ολοκληρώσεις. Τα όποια εμπόδια συναντήσεις εύκολα θα παρακαμφθούν. Μην αφήνεις τίποτα και κανένα να σε ρίξει ψυχολογικά.

Επαγγελματικά: Το καθαρό μυαλό σου και οι διαπραγματευτικές σου ικανότητες θα αξιοποιηθούν ανάλογα αυτό το διάστημα. Είναι πιθανό να σου ανατεθούν σημαντικές πρωτοβουλίες ή να καθοδηγήσεις άλλους.

Οικονομικά: Οικονομικά σκαμπανεβάσματα αλλά και δυνατότητες ανάκαμψης.

Αισθηματικά: Προσοχή στα βιαστικά συμπεράσματα που βγάζεις. Τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Αν είσαι μόνος /η, ανατροπές και πιέσεις θα σε φέρουν μπροστά σ’ ένα κρίσιμο δίλημμα.

Διάβασε τη συνέχεια στο astrology.gr