Η ευγενής Αφροδίτη στον Ζυγό και πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Η ευγενής Αφροδίτη στον Ζυγό και πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Η Αφροδίτη περνάει πλέον στη «βασιλική» της θέση, στο ζώδιο του Ζυγού. Από τις 30 Αυγούστου έως και τις 23 Σεπτεμβρίου θα μας κατακλύζει με την θετική της ενέργεια, δίνοντάς μας ευκαιρίες να κάνουμε διορθώσεις σε όλα τα επίπεδα. Η αγάπη και το ρομαντικό στοιχείο θα αναδειχθούν περισσότερο από άλλες φορές και σε συνδυασμό με την τέχνη και όλων των ειδών τις καλλιτεχνίες, θα πάρει έναν άλλο αέρα η καθημερινότητά μας.
AdTech Ad
Θα ευνοήσει περισσότερο τα Ζώδια του Αέρα, πρωτίστως τον Ζυγό και μετά Διδύμους και Υδροχόο. Επίσης θα στηρίξει Κριό, Λέοντα και Τοξότη.

Κριός
Η Αφροδίτη προηγείται του Δία που θα μπει στον Ζυγό και θα σου δώσει μια γεύση από την εύνοια που θα έχεις από δω και στο εξής στη ζωή σου, κυρίως σε επίπεδο συνεργασιών και προσωπικών σχέσεων γιατί θα ανοίξουν αρκετές πόρτες και πιο εύκολα. Θα υπάρχει μεγαλύτερη διάθεση να τα βρεις με το άλλο πρόσωπο και ιδίως να καταλάβεις πώς κινείται και με ποιο τρόπο σκέφτεται και θέλει να επικοινωνήσει μαζί σου. Γενικά, θα σου δώσει πολύ θετική ενέργεια σε ό,τι κάνεις γιατί θα είσαι πιο εξωστρεφής και με όρεξη να αλλάξεις όλα τα κακώς κείμενα. Το θέμα γάμου ή συμβίωσης θα πέσει στο τραπέζι αλλά δεν θα νιώσεις ότι χάνεις την ελευθερία σου γιατί πιστεύεις ότι είσαι με το σωστό άτομο.

Ταύρος
Νέος άνεμος θα φυσήξει στη ζωή σου και με κάποιο τρόπο θα σε υποχρεώσει να γίνεις περισσότερο επικοινωνιακός/η σε όλα τα επίπεδα. Δεν θα είναι και τόσο εύκολο, αλλά επειδή η Αφροδίτη είναι κυβερνήτης του ζωδίου σου, θα δεις ότι η διάθεσή σου θα αλλάξει απέναντι και σε κάποιες δύσκολες σχέσεις ή καταστάσεις που θεωρούσες αδιέξοδες. Όλα τα υπόλοιπα θα τα κάνεις με τον δικό σου τρόπο και στην προσπάθεια σου να προσεγγίσεις ακόμα και άτομα ή ομάδες που δεν υπάρχει μεγάλη συμβατότητα, θα βγάλεις τον καλύτερό σου εαυτό.

Η συνέχεια στο astrology.gr