Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 19/9 έως και 25/9;
ΚΡΙΟΣ

Ασχολείσαι πλέον με τις ερωτικές σου υποθέσεις και το κάνεις από την καρδιά σου. Όλα τα βλέπεις πιο εύκολα γι’ αυτό μπορεί να συγχωρείς ακόμα και λάθη. Έχεις χαλαρώσει και θα χαλαρώσεις περισσότερο όσο περνά ο καιρός. Βρίσκεσαι πια σε ένα κομβικό σημείο στις σχέσεις σου και νιώθεις ότι πρέπει να φτιάξεις ή να τακτοποιήσεις την ζωή σου, γι’ αυτό υπαναχωρείς αλλά και δείχνεις μεγαλύτερη κατανόηση. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, τα ερωτικά σου θα έχουν μια ρομαντική χροιά αλλά χωρίς να υπάρχουν εξαρτήσεις. Ζυγός και Τοξότης έχουν μεγάλη ταύτιση μαζί σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Πιθανόν να έχεις απομυθοποιήσει μια σχέση και να βρίσκεσαι στη φάση της αποδόμησης, χωρίς όμως να κάνεις φασαρίες ή μούτρα. Προσπαθείς με ένα εξευγενισμένο τρόπο να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων και ταυτόχρονα να δεις ποια είναι η δική σου αξία. Θέλεις να είσαι κοντά στο άτομο που σε ενδιαφέρει και θα το δείξεις με ένα άλλο τρόπο, πιο πρακτικό και ωφέλιμο. Επιπλέον, μπορεί να βιώνεις μια απόσταση με τον Κριό ή Ζυγό γιατί βλέπεις ότι το τοπίο έχει ξεκαθαρίσει. Πρωτίστως σε ενδιαφέρει η δική σου ηρεμία και έτσι δεν χαλιέσαι με αρνητικές σκέψεις. Μια καινούργια σχέση που θα φανεί στον ορίζοντα και ίσως είναι με Τοξότη σε βάζει στην πρίζα γιατί πρέπει να δράσεις και μάλιστα δυναμικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σταδιακά μειώνεται η αγωνία που είχες για πρακτικά θέματα και η τάση σου για πολλές αναλύσεις. Όλα γίνονται βέβαια για ένα σκοπό, τον οποίο θα πρέπει να κατανοήσεις βαθιά γιατί αλλιώς θα θεωρείς ότι ό,τι κάνεις είναι μάταιο. Η σχέση με Παρθένο κάπως και σε βάζει να είσαι στο εδώ και τώρα αλλά οι πολλές συζητήσεις προς το παρόν μάλλον δεν εξυπηρετούν καμία πλευρά. Οι πράξεις βοηθούν περισσότερο. Ίσως γίνουν κάποιες αναθεωρήσεις, ώστε να μπορέσετε να έχετε κοινό πλάνο και πορεία. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα, αφού θα δεις και την καλή πλευρά της σχέσης. Επίσης, ένα καινούργιο άτομο ίσως σε προσεγγίσει και έρθετε πολύ κοντά.

Διαβάστε περισσότερα στο: astrology.gr