Ζώδια και σεξ: Ποια «ανάβουν», όταν τους «μιλάς βρώμικα»

Ζώδια και σεξ: Ποια «ανάβουν», όταν τους «μιλάς βρώμικα»

Η επικοινωνία στο σεξ βοηθά στο να γνωρίζει ο εραστής σου τι σε ξετρελαίνει και ποιες είναι οι κρυφές επιθυμίες σου. Αν μάλιστα αρχίσεις να του «μιλάς βρώμικα» (με μέτρο εννοείται), θα αυξήσεις τη σεξουαλική του διέγερση, αλλά και τη δική σου, αφού θα βγάλεις το «άτακτο», «κακό κορίτσι» που κρύβεις μέσα σου που αφήνεται να την παρασύρει το πάθος.

Όμως, δεν τα σηκώνουν όλοι... τα «βρωμόλογα». Αυτό που φτιάχνει τον έναν, μπορεί να χαλάσει τον άλλον και να σε παρεξηγήσει κιόλας, οπότε πρέπει να ξέρεις από πριν τα όρια του καλού σου.

Γι’ αυτό, ρίξε μια ματιά παρακάτω και δες ποια θα είναι η αντίδρασή του, αν του μιλήσεις βρώμικα, ανάλογα με το ζώδιό του.

Κριός: Όσο πιο άμεση και ειλικρινής είσαι στο σεξ με τον αρρενωπό Κριόσου, τόσο πιο πολύ θα του αρέσεις γι’ αυτό μίλα του βρώμικα άφοβα, πες του, χωρίς πολλά λόγια και περιγραφές, τι θέλεις να σου... κάνει και θα πάρει αμέσως φωτιά!

Ταύρος: Ο ηδονιστής Ταύρος σου δεν είναι πολύ ομιλητικός στο σεξ, ωστόσο μια λεπτομερής περιγραφή για το τι θέλεις, θα του δώσει την έξτρα... ώθηση. Συνόδευσε τα λόγια σου με απαλά φιλιά και δαγκώματα στο λαιμό και θα περάσει κατευθείαν στην πράξη...

Η συνέχεια στο astrology.gr