Ένας φανατικός Σκορπιός εξηγείται!

Νίκος Συρίγος
Ένας φανατικός Σκορπιός εξηγείται!

Του Νίκου Συρίγου

Ας ξεκινήσουμε με αυτό: Είμαι Σκορπιός. Με ωροσκόπο Σκορπιό. Κι είμαι φανατικά Σκορπιός! Τόσο που ευχαριστώ τον κυρ-Σπύρο και την κυρά-Ρένα που το έφτιαξαν έτσι ώστε να γεννηθώ στις 11/11! Όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά γιατί αν είχε γίνει καμιά στραβή και δεν ήμουν Σκορπιός θα ήμουν διχασμένη, τι διχασμένη δηλαδή... τριχοτομημένη θα ήμουν, προσωπικότητα.

Βλέπετε, έχω όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του Σκορπιού. Από το πάθος για ό,τι κάνω μέχρι την εκδικητικότητα. Άσε το άλλο... Ο άνδρας Σκορπιός έχει -όπως λέει και το πλήρως ανανεωμένο astrology.gr- τρομερή χημεία με τη γυναίκα Ταύρο. Το επιβεβαιώνω. Και μαζί τα 20 και πλέον χρόνια που ζούμε με τη γυναίκα μου! Μια γυναίκα που συνεχίζω να την ψάχνω, να τη γνωρίζω και να την ερωτεύομαι ακόμη. Από τη γη μέχρι τα αστέρια... Και τα άστρα βεβαίως-βεβαίως.

Γι’ αυτό και ότι «παίζει» για τη γυναίκα Ταύρο στο astrology.gr δεν το διαβάζω απλά, αλλά το... ζω! Ή θα το ζήσω... Να τα ακούτε τα άστρα σύντροφοι άνδρες!

Από τα παλιά τα χρόνια έδειχναν το δρόμο! Και στον δείχνουν και τώρα... Είτε ψάχνεις τη γυναίκα της ζωής σου, είτε το πώς να περάσεις καλά ένα, δύο, τρία ή στην περίπτωσή μου 6.000 και βάλε βράδια! Από το «πώς θα την κάνεις να λιώσει από πόθο» μέχρι τα «σημάδια ότι της αρέσεις» στο astrology.gr θα βρεις τις απαντήσεις!

Ε, τι άλλο θέλεις ρε φίλε; Να σου βρουν και τη γυναίκα; Έλεος!