Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, 16/5

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, 16/5

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο

Μεταξύ καθήκοντος και διασκέδασης!

Κριός
Η Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να σε φέρει σε επαφή με άτομα διαφορετικής νοοτροπίας που ίσως και να σου φανούν «αχώνευτα», στην συνέχεια όμως μπορεί να ανακαλύψεις πως όταν πρόκειται για δουλειά, μπροστά στην αποτελεσματικότητα, οι συμπάθειες έρχονται δεύτερες! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Κριό και ο Δίας στον Ζυγό θα σου προσφέρουν πολλές ευχάριστες στιγμές.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/KRIOS

Ταύρος
Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να «ξανοιχτείς» κοινωνικά, γνωρίζοντας άτομα που ξεχωρίζουν είτε για τις ιδέες, είτε για τον τρόπο ζωής τους. Επιπλέον μπορεί να ενισχύσει το πρακτικό πνεύμα σου σε θέματα της καθημερινότητας. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Κριό και ο Δίας στον Ζυγό θα σε βοηθήσουν να ξεκουραστείς.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/TAYROS

Δίδυμοι
Η Αφροδίτη στον Κριό και ο Δίας στον Ζυγό έχουν όλη την καλή πρόθεση να συμβάλλουν σε όμορφες στιγμές με φίλους/ες κι αγαπημένα πρόσωπα. Επιπλέον, αν έχεις παιδιά, είναι πιθανό να χαρείς από μια εξέλιξη στην ζωή τους, ενώ η καλή σου τύχη σε ακολουθεί και στα τυχερά παιχνίδια!
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/DIDYMOI

Καρκίνος
Η Αφροδίτη στον Κριό και ο Δίας στον Ζυγό στρέφουν τα βλέμματα όλων επάνω σου, αφού σήμερα διαθέτεις «κάτι» που σε κάνει ξεχωριστό/η! Μπορείς λοιπόν να επωφεληθείς, αποκομίζοντας σημαντικά οφέλη και πλεονεκτήματα, είτε επί προσωπικού, είτε στην καριέρα σου. Επιπλέον, η Σελήνη στον Αιγόκερω αναδεικνύει την ανάγκη σου να προστατεύεις τους πιο αδύνατους.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/KARKINOS

Λέων
Η Αφροδίτη στον Κριό και ο Δίας στον Ζυγό σε καλούν να... ξεπορτίσεις, αν μάλιστα ταξιδέψεις θα σου προσφερθούν μια σειρά από ευκολίες και ικανοποιήσεις. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις μια ευχάριστη είδηση. Παράλληλα βέβαια, με την συνδρομή της Σελήνης στον Αιγόκερω μπορείς να ασχοληθείς με εργασίες που δεν είναι «πρώτης γραμμής».
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/LEON

Παρθένος
Η Αφροδίτη στον Κριό και ο Δίας στον Ζυγό ευνοούν τα οικονομικά σου αλλά και οτιδήποτε συνδέεται με την... καλοπέραση σου, γι’ αυτό άσε στην άκρη σκοτούρες και βάσανα, δίνοντας προτεραιότητα σε αυτά που σε ευχαριστούν! Επειδή μάλιστα δεν ανήκεις στους τύπους που σπαταλούν τα χρήματά τους, είναι βέβαιο ότι θα συνδυάσεις το τερπνόν μετά του ωφελίμου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/PARTHENOS

Ζυγός
Η Αφροδίτη στον Κριό και ο Δίας στον Ζυγό σου παρέχουν τις προϋποθέσεις για να ωφεληθείς από μια συνεργασία ή την γνωριμία σου με ένα πρόσωπο κύρους, ίσως μάλιστα λάβεις κάποιες υποσχέσεις που θα σε ικανοποιήσουν ιδιαίτερα. Επιπλέον αναμένεται να προσδώσουν στην καθημερινότητά σου πολύ πιο χαρούμενους και αισιόδοξους τόνους.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ZYGOS

Σκορπιός
Η Αφροδίτη στον Κριό και ο Δίας στον Ζυγό σου επιτρέπουν να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις, ενώ ευνοούν και την απόκτηση ενός οικιακού ζώου. Επιπλέον, μπορεί να ωφεληθείς από μια εξέλιξη στα εργασιακά σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/SKORPIOS

Τοξότης
Η Αφροδίτη στον Κριό και ο Δίας στον Ζυγό προδιαθέτουν σε μια ευχάριστη καθημερινότητα, διανθισμένη με παιχνίδια, διασκεδάσεις και καλή παρέα. Επιπλέον, μπορεί να πάρεις μια χαρά ή ικανοποίηση από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Αιγόκερω ίσως να αποκτήσεις κάποιες... έξτρα ανησυχίες για τα οικονομικά σου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/TOXOTIS

Αιγόκερως
Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε καλεί να βάλεις στο περιθώριο κάθε αρνητικό συναίσθημα, ίσως μάλιστα σε αυτό να συμβάλλουν και κάποια πρόσωπα από το οικογενειακό σου περιβάλλον. Αν όμως δεν καταφέρεις να απαλλαγείς από τις ανασφάλειές σου, υπάρχει το ενδεχόμενο να πάρεις «στραβά» κάποιες επιπολαιότητες των άλλων, χαλώντας τελικά το όποιο καλό κλίμα.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/AIGOKEROS

Υδροχόος
Η Αφροδίτη στον Κριό και ο Δίας στον Ζυγό θα σε βοηθήσουν να ξεχάσεις σκοτούρες και βάσανα και να διασκεδάσεις απολαμβάνοντας την παρέα σου με ενδιαφέροντα πρόσωπα. Ίσως μάλιστα να κάνεις κι ένα μικρό ταξίδι, ακόμη όμως κι αν παραμείνεις «εντός των τειχών», θα έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με πολύ κόσμο.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/YDROHOOS

Ιχθύες
Η Αφροδίτη στον Κριό και ο Δίας στον Ζυγό αυξάνουν την αισιοδοξία σου και σε ωθούν να ξοδέψεις κάτι παραπάνω, είτε για να καλύψεις τις ανάγκες σου, είτε για να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με τους άλλους. Ίσως όμως να λάβεις κι εσύ δώρα ή χρήματα από αγαπημένα πρόσωπα.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/IHTHYES